Povezane vesti
Lebron hvalio plej-in, ali mu se ne igra: To je sr***e
Nova 03.05.2021
Košarkaš Los Anđeles Lejkersa, Lebron Džejms, nije oduševljen idejom da igra plej-in za plej-of, koji je prošle sezone uveden u NBA ligu. Po završetku ligaškog dela, timovi od sedmog do desetog mesta u obe konferencije bore se za po dva mesta u plej-ofu… »
"To je: Sra*e!" Lebron Džejms žestoko reagovao posle saznanja da će igrati doigravanje: Ko god da je to predložio, treba da…
Sportal blic 03.05.2021
Najbolji igrač vratio se na parket, a njegov tim je u slobodnom padu kada je reč o stanju na tabeli. Aktuelni šampion je prethodne noći doživeo poraz od (121:114) i sada je tek na peti u zapadnoj konferenciji, sa istim skorom kao i Dalas i Portland na… »
Džejms besan: „Ko god da je došao sa predlogom za to sra**e, mora da bude otpušten“
Hot sport 03.05.2021
Lebron Džejms nije zadovoljan igrom svoje ekipe u poslednjih mesec dana, a i nakon njegovog povratka tim je nastavio sa padom na tabeli. Aktuelni šampion doživeo je poraz od Toronto Raptorsa rezultatom 121:114 i tako pao na peto mesto u zapadnoj… »
Lebron besan zbog plej-ina: Ko god da je došao sa predlogom, mora da bude otpušten
Večernje novosti 03.05.2021
Foto: EPA-EFE/ETIENNE LAURENT Poršle sezone uvedeno je da se timovi od sedmog do desetog mesta bore za dva mesta koja vode u plej-of. Aktuelni šampion bi mogao da se nađe u toj situaciji, pošto trenutno kao peti na Zapadu ima identičan skor poput… »
Vesti dana »
"Sin mi je rođen bez sluha, pitala sam se zašto meni..." Anica o sinu, životu u Americi i povratku u Srbiju
Telegraf pre 2 satajoš 22 povezane
Najmanje 920 poginulih u zemljotresima u Venecueli, više od 3.000 povređenih: Spasioci i dalje tragaju
Radio 021 pre 4 satijoš 24 povezane
Vojni analitičar Aleksandar Radić napustio Srbiju nakon emitovanja snimaka praćenja na kojima je njegova maloletna ćerka
Slobodna Evropa pre 10 satijoš 18 povezanih
NIS podneo novi zahtev američkom OFAC-u za produženje licence za rad
Slobodna Evropa pre 8 satijoš 22 povezane