Повезане вести
Додик: РС је већ направила свој нон пејпер
Нови магазин 03.05.2021
Српски члан Председништва БиХ Милорад Додик изјавио је да је Република Српска направила свој "нон пејпер". "Свашта се пише, али ако је то помодарство, ево, не шалим се, ми смо већ направили неки наш 'нон пејпер', па ћемо га… »
Додик: Република Српска је већ направила свој нон-пејпер
Политика 03.05.2021
БАЊАЛУКА – Република Српска је већ направила свој нон-пејпер, изјавио је данас српски члан и председавајући Председништва БиХ Милорад Додик. „Свашта се пише, али ако је то помодарство, ево, не шалим се, ми смо већ направили неки… »
Додик: Република Српска је већ направила свој нон-пејпер
РТС 03.05.2021
Република Српска је већ направила свој нон-пејпер, изјавио је српски члан и председавајући Председништва БиХ Милорад Додик. Навео је да у БиХ нема никаквог кохезионог елемента који би могао да окупи конститутивне народе и оценио… »
РС направила свој нон-пејпер: Додик објаснио - БиХ нежељени експеримент
Вечерње новости 03.05.2021
Фото: Принтсцреен - Свашта се пише, али ако је то помодарство, ево, не шалим се, ми смо већ направили неки наш нон-пејпер, па ћемо га једног дана, када то одлучимо, исто тако послати свима - рекао је Додик новинарима у Бањалуци… »
Додик: РС је већ направила свој нон-пејпер
РТВ 03.05.2021
БАЊАЛУКА - Република Српска је већ направила свој нон-пејпер, изјавио је данас српски цлан и председавајући Председништва БиХ Милорад Додик. "Свашта се пише, али ако је то помодарство, ево, не шалим се, ми смо већ направили неки… »
“Република Српска има свој нон пејпер”
Вести онлине 03.05.2021
Република Српска је већ направила свој нон-пејпер, изјавио је српски члан и председавајући Председништва БиХ Милорад Додик. – Свашта се пише, али ако је то помодарство, ево, не шалим се, ми смо већ направили неки наш нон-пејпер… »
Стање потпуно урушено: Додик о опстанку БиХ и преговорима са Сарајевом!
Правда 03.05.2021
Српски члан и председавајући Председништва Милорад Додик истакао је данас да је помодарство постало писати писма и слати нон-пејпере, те да и он има један спреман, који ће послати када дође време за то. - Не шалим се. Ако је то… »
Додик: Доћи ће до мирног разлаза, Република Српска већ направила свој нон пејпер
Н1 Инфо 03.05.2021
Председавајући Председништва БиХ Милорад Додик истакао је да у БиХ нема никаквог кохезионог елемента који би могао да окупи конститутивне народе и оценио "да ће доћи време мирног разлаза". Коментаришући ситуацију у вези са… »
Додик поновно говорио о мирном разлазу у БиХ
Слободна Европа 03.05.2021
Предсједавајући Предсједништва Босне и Херцеговине Милорад Додик казао је у понедјељак, 3. маја, да да у БиХ нема никаквог кохезивног елемента који би могао окупити конститутивне народе, те оцијенио да ће "доћи вријеме мирног… »
"Нема ниједног елемента да се БиХ организује и опстане" Додик: И ми смо направили један наш нон-пејпер"
Блиц 03.05.2021
Српски члан и председавајући Председништва Милорад Додик истакао је данас да је помодарство постало писати писма и слати нон-пејпере, те да и он има један спреман, који ће послати када дође време за то. - Не шалим се. Ако је то… »
Вести дана »
(БЛОГ) "Годину дана, исти захтев": Студенти ФДУ позвали на окупљање у 11.30х
Н1 Инфо пре 53 минутајош 18 повезаних
Хладно и облачно време са кишом и снегом у Србији 22. новембра 2025.
Наслови.аи пре 1 минутјош 20 повезаних
Милић о Трамповом мировном плану - шта су добре, а шта лоше стране?
Н1 Инфо пре 2 сатајош 18 повезаних
Кијев има премало времена, тренутак одлуке се ближи! Судбина земље је у рукама Зеленског, Трамп и Путин помно ће мотрити на Украјину ових дана!
Курир пре 43 минутајош 14 повезаних
Ексклузивно сазнајемо: Управа КК Партизан почела јутрос хитан састанак!
Курир пре 33 минутајош 19 повезаних