Повезане вести
"Силовала су ме два мушкарца, претукла и затворила": Минин бивши реаговао на њену језиву тајну која је све шокирала!
Мондо 03.05.2021
Ево шта је он имао да каже и да ли је знао за ово. Ево шта је он имао да каже и да ли је знао за ово. Учесница ријалити програм Задруга открила је дуго чувану тајну, којом јој је Владимир Томовић раније претио да ће испричати, а… »
"Знао сам ту њену тајну и још доста њих" Бивши дечко Мине Врбашки се огласио након што је открила да је била силована
Блиц 03.05.2021
Учесница "Задруге", Мина Врбашки шокирала је све када је у потресној исповести открила да је била силована, и да је ту њену тајну Владимир Томовић открио Филипу Цару, те су је наводно уцењивали. Сада се овим поводом огласио и… »
(Видео) "побегла сам из проституције јер сам била силована": Потресна исповест Мине Врбашки у ријалитију: "Претукли су ме…
Блиц 02.05.2021
Мина Врбашки уплакана је решила да се повери задругарима о њеној тајни коју је дуго знао Владимир Томовић, а коју је недавно сазнао Филип Цар. Цар је у неколико наврата претио Мини да ће рећи свима која је њена тајна, а онда је… »
Вести дана »

Реакције након војне параде: За Вучића понос Србије, део опозиције критикује
Радио 021 пре 12 минутајош 108 повезаних

Наредних дана +30, а онда преко ноћи улазимо у јесен: Чубрило најављује нагло захлађење од овог датума
Мондо пре 1 сатјош 25 повезаних

Сајбер напад пореметио рад на неколико главних европских аеродрома
Радио 021 пре 3 сатајош 22 повезане

Руски напади "шахедима" и "искандерима" широм Украјине; Кијев узвратио ударом на нуклеарну електрану Запорожје
РТС пре 57 минутајош 25 повезаних