Povezane vesti
"Silovala su me dva muškarca, pretukla i zatvorila": Minin bivši reagovao na njenu jezivu tajnu koja je sve šokirala!
Mondo 03.05.2021
Evo šta je on imao da kaže i da li je znao za ovo. Evo šta je on imao da kaže i da li je znao za ovo. Učesnica rijaliti program Zadruga otkrila je dugo čuvanu tajnu, kojom joj je Vladimir Tomović ranije pretio da će ispričati, a kasnije saznao i Filip… »
"Znao sam tu njenu tajnu i još dosta njih" Bivši dečko Mine Vrbaški se oglasio nakon što je otkrila da je bila silovana
Blic 03.05.2021
Učesnica "Zadruge", Mina Vrbaški šokirala je sve kada je u potresnoj ispovesti otkrila da je bila silovana, i da je tu njenu tajnu Vladimir Tomović otkrio Filipu Caru, te su je navodno ucenjivali. Sada se ovim povodom oglasio i Minin bivši dečko Mensur… »
(Video) "pobegla sam iz prostitucije jer sam bila silovana": Potresna ispovest Mine Vrbaški u rijalitiju: "Pretukli su me…
Blic 02.05.2021
Mina Vrbaški uplakana je rešila da se poveri zadrugarima o njenoj tajni koju je dugo znao Vladimir Tomović, a koju je nedavno saznao Filip Car. Car je u nekoliko navrata pretio Mini da će reći svima koja je njena tajna, a onda je Mina rašila sama da je… »
Vesti dana »
Milomir Jaćimović prekinuo štrajk glađu, ali ostaje ispred Banovine do petka
Serbian News Media pre 54 minutajoš 23 povezane
Rok za rešavanje problema sankcija za Naftnu industriju Srbije 13. februar
Slobodna Evropa pre 1 satjoš 32 povezane
Đedović: Analiziramo mogućnosti za dodatni uvoz naftnih derivata
Sputnik pre 6 satijoš 38 povezanih