Повезане вести

"Силовала су ме два мушкарца, претукла и затворила": Минин бивши реаговао на њену језиву тајну која је све шокирала!

"Силовала су ме два мушкарца, претукла и затворила": Минин бивши реаговао на њену језиву тајну која је све шокирала!

Мондо 03.05.2021
Ево шта је он имао да каже и да ли је знао за ово. Ево шта је он имао да каже и да ли је знао за ово. Учесница ријалити програм Задруга открила је дуго чувану тајну, којом јој је Владимир Томовић раније претио да ће испричати, а… »
"Знао сам ту њену тајну и још доста њих" Бивши дечко Мине Врбашки се огласио након што је открила да је била силована

"Знао сам ту њену тајну и још доста њих" Бивши дечко Мине Врбашки се огласио након што је открила да је била силована

Блиц 03.05.2021
Учесница "Задруге", Мина Врбашки шокирала је све када је у потресној исповести открила да је била силована, и да је ту њену тајну Владимир Томовић открио Филипу Цару, те су је наводно уцењивали. Сада се овим поводом огласио и… »
(Видео) "побегла сам из проституције јер сам била силована": Потресна исповест Мине Врбашки у ријалитију: "Претукли су ме…

(Видео) "побегла сам из проституције јер сам била силована": Потресна исповест Мине Врбашки у ријалитију: "Претукли су ме…

Блиц 02.05.2021
Мина Врбашки уплакана је решила да се повери задругарима о њеној тајни коју је дуго знао Владимир Томовић, а коју је недавно сазнао Филип Цар. Цар је у неколико наврата претио Мини да ће рећи свима која је њена тајна, а онда је… »

Вести дана »