Povezane vesti
"Silovala su me dva muškarca, pretukla i zatvorila": Minin bivši reagovao na njenu jezivu tajnu koja je sve šokirala!
Mondo 03.05.2021
Evo šta je on imao da kaže i da li je znao za ovo. Evo šta je on imao da kaže i da li je znao za ovo. Učesnica rijaliti program Zadruga otkrila je dugo čuvanu tajnu, kojom joj je Vladimir Tomović ranije pretio da će ispričati, a kasnije saznao i Filip… »
"Znao sam tu njenu tajnu i još dosta njih" Bivši dečko Mine Vrbaški se oglasio nakon što je otkrila da je bila silovana
Blic 03.05.2021
Učesnica "Zadruge", Mina Vrbaški šokirala je sve kada je u potresnoj ispovesti otkrila da je bila silovana, i da je tu njenu tajnu Vladimir Tomović otkrio Filipu Caru, te su je navodno ucenjivali. Sada se ovim povodom oglasio i Minin bivši dečko Mensur… »
(Video) "pobegla sam iz prostitucije jer sam bila silovana": Potresna ispovest Mine Vrbaški u rijalitiju: "Pretukli su me…
Blic 02.05.2021
Mina Vrbaški uplakana je rešila da se poveri zadrugarima o njenoj tajni koju je dugo znao Vladimir Tomović, a koju je nedavno saznao Filip Car. Car je u nekoliko navrata pretio Mini da će reći svima koja je njena tajna, a onda je Mina rašila sama da je… »
Vesti dana »
BLOG UŽIVO: Donald Tramp kaže da razmatra zauzimanje iranskog ostrva Harg, ali da bi dogovor mogao biti postignut „veoma brzo“
Insajder pre 48 minutajoš 54 povezane
Dan nakon izbora: SNS u ukupnom zbiru dobila 20 odsto glasova više, studenti ističu pad podrške vlasti
NIN pre 24 minutajoš 92 povezane
Španija zatvorila vazdušni prostor za američke avione, Tramp preti zauzimanjem ostrva Karg
BBC News pre 2 satajoš 22 povezane
Evropska federacija novinara i SafeJournalists zahtevaju hitnu reakciju organa reda zbog nasilja nad novinarima tokom lokalnih izbora
Nedeljnik pre 1 satjoš 24 povezane