Povezane vesti

Kakvi mečevi! Odbojkašice Srbije saznale raspored na startu Lige nacija - i neće im biti svejedno

Blic sport pre 12 dana
Ženska odbojkaška reprezentacija Srbije na startu takmičenje u Ligi nacija u Riminiju igraće protiv Turske, Poljske i Italije, saopštila je Svetska odbojkaška federacija (FIVB). Uvodna tri kola Lige nacija odbojkašice će igrati od 25. do 27. maja… »

"Balon" za odbojkaše: Evo s kim naši igraju u prva tri kola Lige nacija - biće izuzetno uzbudljivo!

Blic sport pre 12 dana
Svetska odbojkaška federacija (FIVB) objavila je raspored i satnicu utakmica Lige nacija 2021. u konkurenciji odbojkaša, koja će se odigrati u “zaštitnom balonu” u Riminiju, u Italiji od 28. maja do 27. juna. Muška seniorska reprezentacija Srbije… »

"Orlovi" počinju od "zmajčeka": U Riminiju se održava Liga nacija za odbojkaše

Večernje novosti pre 12 dana
Atanasijević i selektor Kovač Foto M. Vukadinović Srpski odbojkaši, zvanični šampioni Evrope, takmičenje počinju 28. maja utakmicom protiv Slovenije (13.00). Dan kasnije, rival je Poljska (14.00), a 30. maja Italija (19.00). Drugog vikenda, 3… »

Odbojkaši na startu LN protiv Slovenije, Poljske i Italje

B92 pre 12 dana
Muška odbojkaša reprezentacija Srbije tokom prva tri kola Lige nacije igraće protiv Slovenije, Poljske i Italije, objavila je Svetska odbojkaška federacija. FIVB objavila je raspored i satnicu utakmica Lige nacija 2021. u konkurenciji odbojkaša, koja… »

Odbojkašice Ligu nacija počinju protiv Turske

B92 pre 12 dana
Ženska seniorska reprezentacija Srbije igraće od 25. maja do 27. juna u III Ligi nacija 2021. u "zaštitnom balonu" u Riminiju, u Italiji. Srbija će na startu turnira igrati protiv Turske, Poljske i Italije, saopštio je FIVB. Za razliku od prethodnih… »

Srbija protiv Slovenije na startu Lige nacija

Sportske.net pre 12 dana
Odbojkaši Srbije počeće takmičenje u Ligi nacija utakmicom protiv Slovenije, 28. maja u Riminiju. Kako je danas saopštio Odbojkaški savez, utakmica prvog kola između Srbije i Slovenije počeće od 13 časova. Turnir Lige nacija odigraće se u… »

Odbojkašice Srbije u Ligi nacija kreću od Turske i Poljske

Nova pre 12 dana
Ženska odbojkaška reprezentacija Srbije na startu takmičenje u Ligi nacija u Riminiju igraće protiv Turske, Poljske i Italije. Kako je saopštila Svetska odbojkaška federacija (FIVB), uvodna tri kola igraće se od 25. do 27. maja u „balonu” u… »

Liga nacija: Odbojkašice u Riminiju kreću od Turske, Poljske i Italije

Večernje novosti pre 12 dana
Foto arhiva VN Uvodna tri kola Lige nacija odbojkašice će igrati od 25. do 27. maja u “zaštitnom balonu” u italijanskom Riminiju, a za razliku od prethodnih godina, utakmice se neće igrati od utorka do četvrtka, već će između “vikenda”… »

Liga nacija: Odbojkašice u Riminiju kreću od Turske, Poljske i Italije

Dnevnik pre 12 dana
BEOGRAD: Ženska odbojkaška reprezentacija Srbije na startu takmičenje u Ligi nacija u Riminiju igraće protiv Turske, Poljske i Italije, saopštila je Svetska odbojkaška federacija (FIVB). Uvodna tri kola Lige nacija odbojkašice će igrati od 25. do… »

Derbi bivših jugoslovenskih republika: Ovo je raspored odbojkaša Srbije na startu Lige Nacija

Vesti online pre 12 dana
Muška odbojkaša reprezentacija Srbije tokom prva tri kola Lige nacije igraće protiv Slovenije, Poljske i Italije, objavila je Svetska odbojkaška federacija (FIVB). FIVB objavila je raspored i satnicu utakmica Lige nacija 2021. u konkurenciji… »

Odbojkašice i odbojkaši Srbije počinju takmičenje u Ligi nacija 25. i 28. maja

Danas pre 12 dana
Odbojkašice Srbije počeće takmičenje u Ligi nacija utakmicom protiv Turske, 25. maja u Riminiju, dok će odbojkaši Srbije početi takmičenje utakmicom protiv Slovenije, 28. maja takođe u Riminiju. Kako je danas saopštio Odbojkaški savez, utakmica… »

Poznati rivali odbojkaša Srbije na startu Lige nacija

Nova pre 12 dana
Odbojkaša reprezentacija Srbije tokom prva tri kola Lige nacije igraće protiv Slovenije, Poljske i Italije, objavila je Svetska odbojkaška federacija (FIVB). FIVB je objavila raspored i satnicu utakmica Lige nacija koja će se odigrati u “balonu” u… »

Odbojkaši i odbojkašice Srbije startuju takmičenje u Ligi nacija

Radio 021 pre 12 dana
Odbojkaši i odbojkašice Srbije startovaće takmičenje u Ligi naciji, u Riminiju. Odbojkaši Srbije počeće takmičenje u Ligi nacija utakmicom protiv Slovenije, 28. maja u Riminiju. Kako je danas saopštio Odbojkaški savez, utakmica prvog kola… »

Odbojkaši na startu Lige nacija protiv Slovenije, Poljske i Italije

Dnevnik pre 12 dana
BEOGRAD: Muška odbojkaša reprezentacija Srbije tokom prva tri kola Lige nacije igraće protiv Slovenije, Poljske i Italije, objavila je Svetska odbojkaška federacija (FIVB). FIVB objavila je raspored i satnicu utakmica Lige nacija 2021. u konkurenciji… »

Vesti dana »