Povezane vesti

Dan kada je većina Jugoslovena plakala za vođom – i za sobom

N1 Info pre 13 dana
Pre 41 godine, na današnji dan umro je doživotni predsednik SFRJ Josip Broz Tito. Građani i dalje obilaze njegov grob, a u utorak uveče u galeriji muzeja Kvaka 22 otvorena je izložba fotografija “Državnička sahrana, sahrana jedne države” Imrea… »

I posle Tita – Tito

Vesti online pre 13 dana
Tog dana je cela Jugoslavija plakala, a ovog 4. maja, 41 godinu kasnije, više stotina poštovalaca lika i dela osnivača i doživotnog predsednika SFRJ Josipa Broza Tita još jednom se poklonila njegovim senima. Bratstvo akcijaša Ponosan na tetovažu… »

Kakav šok! Titova natalna karta otkriva njegov pravi identitet! Brozov astrolog je bio uplašen! Evo šta je video...

Mondo pre 13 dana
Danas je tačno 41 godina od Titove smrti. Danas je tačno 41 godina od Titove smrti. Na današnji dan, 1980. godine, umro je Josip Broz Tito, doživotni predsednik SFRJ. Iako ovo i dan danas učimo po zvaničnim istorijskim knjigama, pojedini se ne bi… »

FOTO: U Kući cveća obeležena 41. godišnjica Titove smrti

Radio 021 pre 13 dana
Poštovaoci lika i dela doživotnog predsednika SFRJ Josipa Broza Tita obeležili su i ovog 4. maja godišnjicu njegove smrti. Oni su se okupili u Muzeju istorije Jugoslavije u Beogradu, mestu gde su sahranjeni Tito i njegova supruga Jovanka. Poštovaoci… »

U Kući cveća obeležena 41. godišnjica Titove smrti (foto)

Blic pre 14 dana
U Kući cveća na Dedinju, danas je, tradicionalno, obeležena 41. godišnjica smrti Josipa Broza Tita, doživotnog predsednika Socijalističke Federativne Republike Jugoslavije i Saveza Komunista Jugoslavije - istina, zbog epidemioloških mera, sa manjim… »

Od "Državnička sahrana, sahrana jedne države" do "Tako je talasao novi talas": Večerašnjom izložbom počinje Beogradski…

Blic pre 14 dana
Peto izdanje Beogradskog meseca fotografije”biće otvoreno 8. maja u Kući legata i u bioskopu Balkan u Beogradu, a programi će se realizovati i na mnogim drugim lokacijama u prestonici, najavljeno je iz direkcije festivala. S obzirom da je na današnji… »

Poslednje reči druga tita: Lekar otkrio šta se dešavalo u bolničkoj sobi u poslednjim satima života doživotnog…

Večernje novosti pre 14 dana
Arhiva - Umro je drug Tito. To su večeras saopštili Centralni komitet Saveza komunista Jugoslavije i Predsedništvo Socijalističke Federativne Republike Jugoslavije, radničkoj klasi, radnim ljudima i građanima, narodima i narodnostima Socijalističke… »

Obeležena 41. Godišnjica titove smrti: Korona nije prekinula tradiciju, u Kuću cveća stigli iz svih krajeva (foto)

Mondo pre 14 dana
Ove godine je ipak bilo manje posetilaca nego prethodnih. Ove godine je ipak bilo manje posetilaca nego prethodnih. U Kući cveća u Beogradu danas je obeležena 41. godišnjica smrti Josipa Broza Tita, doživotnog predsednika Socijalističke Federativne… »

FOTO: Obeležena 41. godišnjica od smrti Josipa Broza Tita

N1 Info pre 14 dana
Poštovaoci lika i dela doživotnog predsednika SFRJ Josipa Broza Tita obeležili su i ovog 4. maja godišnjicu njegove smrti. Oni su se okupili u Muzeju istorije Jugoslavije u Beogradu, mestu gde su sahranjeni Tito i njegova supruga Jovanka. Tito je… »

Druže Tito mi ti se kunemo - 50.000 ljudi plakalo na "Poljudu": Hajdukovci i Zvezdaši zajedno ridali na terenu! (video)

Mondo pre 14 dana
Danas se obeležava godišnjica smrti Josipa Broza Tita, a koja se pamti i po sceni sa "Poljuda" na kome su u trenutku objave vesti igrali Hajduk i Crvena zvezda. Danas se obeležava godišnjica smrti Josipa Broza Tita, a koja se pamti i po sceni sa… »

Joška Broz: „Svi su hteli da budu drugi Tito, pa i Tuđman“

Nova pre 14 dana
U Kući cveća u Beogradu danas je obeležena 41. godišnjica smrti Josipa Broza Tita, doživotnog predsednika Socijalističke Federativne Republike Jugoslavije i Saveza Komunista Jugoslavije.… »

"Umro je drug Tito" - 41 godina od smrti doživotnog predsednika SFRJ

B92 pre 14 dana
Na današnji dan pre 41 godinu, u Ljubljani je preminuo doživotni predsednik Socijalističke Federativne Republike Jugoslavije Josip Broz Tito. Josip Broz Tito je preminuo 4. maja 1980. godine, u 15.05 časova, u Kliničkom centru u Ljubljani, tri dana… »

Poštovaoci obeležili 41. godišnjicu Titove smrti

Dnevnik pre 14 dana
BEOGRAD: U Kući cveća u Beogradu danas je obeležena 41. godišnjica smrti Josipa Broza Tita, doživotnog predsednika Socijalističke Federativne Republike Jugoslavije i Saveza Komunista Jugoslavije. Poštovaoci lika i dela Josipa Broza Tita… »

Tito - jedini zbog kog je menjan izgled Gradske kuće u Zrenjaninu

B92 pre 14 dana
Na današnji dan, pre 41 godinu, umro je Josip Broz Tito, u to vreme predsednik Socijalističke Federativne Republike Jugoslavije. Tito je kao državnik svojevremeno posećivao i Zrenjanin. Da bi se tadašnja komunistička vlast što više "približila"… »

Godine su prošle pune muka

Nova pre 14 dana
04.05.2021 Srbija, Beograd. Četrdeset i prva godišnjica smrti Josipa Broza Tita danas je obeležena u Kući cveća uz mnogobrojne poštovaoce njegovog lika i dela, uglavnom iz zemalja nastalih raspadom Jugoslavije.… »

"Umro je drug Tito": Pre 41 godinu Jugoslavija je plakala - vest o smrti Josipa Broza odjeknula u celom svetu (foto/video)

Večernje novosti pre 14 dana
Foto: Ž. Knežević Josip Broz Tito je preminuo 4. maja 1980. godine, u 15.05 časova, u Kliničkom centru u LJubljani, tri dana pred svoj 88. rođendan. Foto: Фото: Ж. Кнежевић POGLEDAJ GALERIJU Tito je u januaru primljen u bolnicu zbog… »

Poštovaoci obeležili 41. godišnjicu Titove smrti

RTV pre 14 dana
BEOGRAD - U Kući cveća u Beogradu danas je obeležena 41. godišnjica smrti Josipa Broza Tita, doživotnog predsednika Socijalističke Federativne Republike Jugoslavije i Saveza Komunista Jugoslavije. Poštovaoci lika i dela Josipa Broza Tita… »

Ceo svet je tada dolazio u Beograd: Virtuelna izložba povodom godišnjice smrti Josipa Broza Tita Jugoslovensko-američki…

Blic pre 14 dana
Na današnji dan pre 41 godine, 4. maja, umro je jugoslovenski komunistički državnik i revolucionar Josip Broz - Tito. Više od četiri decenije je obavljao razne državničke funkcije do svoje smrti, a ostao je upamćen kao doživotni predsednik… »

"Umro je drug Tito": Tog dana sve je stalo! Pre 41 godinu nastao je muk, plakali su milioni (video)

Mondo pre 14 dana
Tito je sahranjen u Kući cveća na Dedinju, gde od 2013. godine pored njega počiva i supruga Jovanka. Tito je sahranjen u Kući cveća na Dedinju, gde od 2013. godine pored njega počiva i supruga Jovanka. Doživotni predsednik Socijalističke… »

Sećanje na njega ne bledi: 41 godina od smrti Josipa Broza Tita

Blic pre 14 dana
Na današnji dan pre 41 godinu, u Ljubljani je preminuo doživotni predsednik Socijalističke Federativne Republike Jugoslavije Josip Broz Tito. Josip Broz Tito je preminuo 4. maja 1980. godine, u 15.05 časova, u Kliničkom centru u Ljubljani, tri dana… »

41 godina od smrti Tita: Preminuo u Ljubljani, bio u komi od februara, branio da mu amputiraju nogu

Telegraf pre 14 dana
* Doživotni predsednik SFRJ bio u bolnici od januara 1980. godine * Smešten na lečenje zbog problema sa cirkulacijom. Doživotni predsednik Socijalističke Federativne Republike Jugoslavije Josip Broz Tito je preminuo na današnji dan, 4. maja 1980… »

Vesti dana »