Povezane vesti

Vulin: Marihuana neće biti legalizovana dok god je Vučić predsednik

Radio 021 04.05.2021
Ministar unutrašnjih poslova Aleksandar Vulin izjavio je da u Srbiji, dok je Aleksandar Vučić njen predsednik, marihuana neće biti legalizovana i da će biti uhapšeni svi oni koji se bave narkoticima pa i sa jednim džointom. "Ne verujem u podelu na… »

Nema legalizacije marihuane: Biće hapšeni i oni sa jednim džointom

Pravda 04.05.2021
Ministar unutrašnjih poslova Aleksandar Vulin izjavio je danas da u Srbiji, dok je Aleksandar Vučić njen predsednik, marihuana neće biti legalizovana i da će biti uhapšeni svi oni koji se bave narkoticima, pa i sa jednim džointom. "Ne verujem u… »

VULIN O MARIHUANI: Neće biti legalizacije dok je Vučić predsednik, hapsićemo i one s jednim džointom

Moj Novi Sad 04.05.2021
Ministar unutrašnjih poslova Aleksandar Vulin izjavio je danas da u Srbiji, dok je Aleksandar Vučić njen predsednik, marihuana neće biti legalizovana i da će biti uhapšeni svi oni koji se bave narkoticima, pa i oni s jednim džointom. – Ne verujem… »

Vulin: Marihuana neće biti legalizovana u Srbiji dok je Vučić njen predsednik

N1 Info 04.05.2021
Ministar unutrašnjih poslova Aleksandar Vulin izjavio je da u Srbiji, dok je Aleksandar Vučić njen predsednik, marihuana neće biti legalizovana i da će biti uhapšeni svi oni koji se bave narkoticima, pa i sa jednim džointom. „Ne verujem u podelu… »

Vulin: Sve dok je Vučić predsednik u Srbiji neće biti legalizovana marihuana

Danas 04.05.2021
Ministar unutrašnjih poslova Aleksandar Vulin izjavio je danas da u Srbiji marihuana neće biti legalizovana dok god je Aleksandar Vučić predsednik države. Vulin je objasnio da je marihuana i dalje na listi opojnih droga Komisije za narkotike… »

Vulin: Marihuana u Srbiji dok je Vučić njen predsednik, neće biti legalizovana

Dnevnik 04.05.2021
Ministar unutrašnjih poslova Aleksandar Vulin izjavio je danas da u Srbiji, dok je Aleksandar Vučić njen predsednik, marihuana neće biti legalizovana i da će biti uhapšeni svi oni koji se bave narkoticima pa i sa jednim džointom. „Ne verujem u… »

Vulin: Marihuana u Srbiji, dok je Vučić predsednik, neće biti legalizovana

B92 04.05.2021
Ministar unutrašnjih poslova Aleksandar Vulin izjavio je danas da u Srbiji, dok je Aleksandar Vučić njen predsednik, marihuana neće biti legalizovana. Kao i da će biti uhapšeni svi oni koji se bave narkoticima pa i sa jednim džointom. "Ne verujem u… »

Vulin: Dok je Vučić predsednik – nema legalne marihuane

Nova 04.05.2021
Ministar unutrašnjih poslova Aleksandar Vulin izjavio je da u Srbiji, dok je Aleksandar Vučić njen predsednik, marihuana neće biti legalizovana i da će biti uhapšeni svi oni koji se bave narkoticima, pa i sa jednim džointom. „Ne verujem u podelu… »

Vesti dana »

Šok na OI - Ispao i Cicipas, Đokoviću otvoren put do zlata!

Sportske.net pre 43 minutajoš 19 povezanih

Cicipas eliminisan!

B92 pre 10 minutajoš 14 povezanih

RHMZ upozorava: Trajaće još

B92 pre 1 satjoš 11 povezanih