Povezane vesti

Istorijski uspeh srpske naučnice Gordane Vunjak-Novaković

RTS pre 13 dana
Srpska naučnica Gordana Vunjak-Novaković je za inovativni doprinos u biomedicini izabrana za finalistkinju prestižne Evropske nagrade za pronalazače za ovu godinu, objavio je u Minhenu Evropski zavod za patente (EZP). Rad ove profesorke Univerziteta… »

Srpska naučnica iz Njujorka: Finale je ogromna čast

B92 pre 13 dana
Srpsko-američka naučnica Gordana Vunjak-Novaković izjavila je danas da joj je ogromna čast što je ušla u finale za nagradu Evropske agecije za pronalazače, i to zbog novog pristupa koji omogućava da se pacijentima regenerišu kosti, srce i pluća… »

Srpkinja u finalu evropske nagrade za pronalazače

B92 pre 13 dana
Srpsko američka naučnica Gordana Vunjak-Novaković izabrana je za finalistkinju Evropske nagrade za pronalazače. Izabrana je za inovativni doprinos u biomedicini, koji između ostalog otvara vrata regenerativnoj medicini, objavio je danas u Minhenu… »

Prva Srpkinja u finalu najveće evropske nagrade za pronalazače

N1 Info pre 13 dana
Naučnica Gordana Vunjak-Novaković nominovana je za finalistkinju prestižne Evropske nagrade za pronalazače 2021 za inovativni doprinos u bio-medicinskom inženjerstvu, objavio je danas Evropski zavod za patente (EZP). Rad srpsko-američke naučnice… »

Prva Srpkinja u finalu najprestižnije evropske nagrade za pronalazače: Njen patent je jedinstven

Telegraf pre 13 dana
Pobednici ovogodišnje najprestižnije evropske nagrade za pronalazače biće objavljeni na ceremoniji 17. juna. Srpska naučnica Gordana Vunjak-Novaković je za inovativni doprinos u biomedicini izabrana za finalistkinju prestižne Evropske nagrade za… »

Vesti dana »