Повезане вести

Опроштај Лалатовића од Војводине: Неће наћи бољег тренера од мене! Чукаричком желим треће место

Опроштај Лалатовића од Војводине: Неће наћи бољег тренера од мене! Чукаричком желим треће место

Вечерње новости 04.05.2021
ФОТО: АП Раднички Ниш се налази у грчевитој борби за опстанак, а према речима Лалатовића, овај меч нема резултатски значај за његову екипу. Такође је и пожелео да Чукарички сезону заврши на трећем месту, када је чуо колико… »
Лалатовић пред Раднички: Ми смо овде коперфилди

Лалатовић пред Раднички: Ми смо овде коперфилди

Радио 021 04.05.2021
Фудбалери Војводине дочекаће у среду екипу Радничког из Ниша, који се бори за опстанак. Шеф стручног штаба Војводине Ненад Лалатовић прилику на овом мечу даће млађим играчима. Како је објаснио Лалатовић, меч против Нишлија за… »
Емотивни растанак: Лалатовић се опростио од Воше, а једном клубу је посебно пожелео срећу! (видео)

Емотивни растанак: Лалатовић се опростио од Воше, а једном клубу је посебно пожелео срећу! (видео)

Хот спорт 04.05.2021
Тренер Војводине Ненад Лалатовић очекује неизвесну утакмицу против Радничког из Ниша, а потврдио је и да је овај меч права прилика за неке млађе играче. „Стара дама“ у среду дочекује Раднички, који се грчевито бори за опстанак… »
Ново огорчење Лалатовића: Ми смо Коперфилди, а управа…

Ново огорчење Лалатовића: Ми смо Коперфилди, а управа…

Нова 04.05.2021
Тренер Војводине Ненад Лалатовић очекује неизвесну утакмицу против Радничког из Ниша, а потврдио је и да је овај меч права прилика за неке млађе играче. „Стара дама“ у среду дочекује Раднички, који се грчевито бори за опстанак… »

Вести дана »