Povezane vesti
Oproštaj Lalatovića od Vojvodine: Neće naći boljeg trenera od mene! Čukaričkom želim treće mesto
Večernje novosti 04.05.2021
FOTO: AP Radnički Niš se nalazi u grčevitoj borbi za opstanak, a prema rečima Lalatovića, ovaj meč nema rezultatski značaj za njegovu ekipu. Takođe je i poželeo da Čukarički sezonu završi na trećem mestu, kada je čuo koliko beogradskom klubu znači da… »
Lalatović pred Radnički: Mi smo ovde koperfildi
Radio 021 04.05.2021
Fudbaleri Vojvodine dočekaće u sredu ekipu Radničkog iz Niša, koji se bori za opstanak. Šef stručnog štaba Vojvodine Nenad Lalatović priliku na ovom meču daće mlađim igračima. Kako je objasnio Lalatović, meč protiv Nišlija za njih nema rezultatski… »
Emotivni rastanak: Lalatović se oprostio od Voše, a jednom klubu je posebno poželeo sreću! (video)
Hot sport 04.05.2021
Trener Vojvodine Nenad Lalatović očekuje neizvesnu utakmicu protiv Radničkog iz Niša, a potvrdio je i da je ovaj meč prava prilika za neke mlađe igrače. „Stara dama“ u sredu dočekuje Radnički, koji se grčevito bori za opstanak, dok prema rečima… »
Novo ogorčenje Lalatovića: Mi smo Koperfildi, a uprava…
Nova 04.05.2021
Trener Vojvodine Nenad Lalatović očekuje neizvesnu utakmicu protiv Radničkog iz Niša, a potvrdio je i da je ovaj meč prava prilika za neke mlađe igrače. „Stara dama“ u sredu dočekuje Radnički, koji se grčevito bori za opstanak, dok prema rečima… »
Vesti dana »

Studenti koji su blokirali Filozofski fakultet u Novom Sadu izbačeni iz zgrade, građani se okupljaju
Beta pre 56 minutajoš 21 povezana

Nekada napadao Novaka, sad mu se poklonio kada je video scenu iz Njujorka: „Ne možete to da lažirate, kada je izuo patike izgledalo je odvratno“
Nova pre 1 satjoš 38 povezanih

Bajatović: Sankcije NIS-u biće odložene, zalihe goriva u Srbiji do osam meseci
RTV pre 41 minutajoš 14 povezanih

Strašna tragedija na Staroj planini: Dečak (15) iz Aleksinca pao sa vodopada i poginuo pred roditeljima!
Blic pre 11 minutajoš 26 povezanih