Повезане вести
ПРЕМИНУЛА сестра Инди Арадиновић! Певачица ово себи неће ОПРОСТИТИ!
Свет & Скандал 04.05.2021
Певачица Инди Арадиновић огласила се путем друштвених мрежа и са својим пратиоцима поделила тужну вест да јој је преминула веома блиска особа. Наиме, Инди је Ољу гледала као своју рођену сестру, а њена изненадна смрт дубоко је… »
Умрла сестра Инди Арадиновић
Нова 04.05.2021
Певачица Индира Арадиновић Инди доживела је велики губитак, преминула јој сестра од које се певачица опростила на Инстаграму. Инди је објавила да је остала без блиске рођаке, а емотивним речима је растужила пратиоце. „Мирно… »
Путуј с анђелима, секо наша: Инди саопштила тужну вест - "Жао ми је што те нисам позвала..." (фото)
Мондо 04.05.2021
Певачица се јавно опростила. Певачица се јавно опростила. Певачица Индира Арадиновић Инди објавила је данас на друштвеним мрежама да је изгубила блиску особу, од које се и јавно опростила. Инди је објавила ову вест на Инстаграму… »
Мирно спавај осмеху мој лепи: Преминула сестра Едите и Инди Арадиновић, иза себе оставила ћеркицу (фото)
Вечерње новости 04.05.2021
Фото: Инстаграм Инди Арадиновић се путем друштвене мреже Инстаграм опростила од своје сестре: - Мирно спавај, осмеху мој лепи. Жао ми је што те нисам позвала онда кад си ме мислима дозивала пре неки дан - написала је Инди на… »
Вести дана »
Рекордне цене пелета, поскупео за више од 50 одсто: Дракулић каже да га има за извоз, а продавац из Чачка да је несташица
Глас Зајечара пре 10 сатијош 9 повезаних
Борба Абу Дабија и Мола за НИС! Да ли је Фајненшел тајмс открио најближег купца Нафтне индустрије Србије?
Дневник пре 3 сатајош 29 повезаних