Povezane vesti

PREMINULA sestra Indi Aradinović! Pevačica ovo sebi neće OPROSTITI!

Svet & Skandal pre 13 dana
Pevačica Indi Aradinović oglasila se putem društvenih mreža i sa svojim pratiocima podelila tužnu vest da joj je preminula veoma bliska osoba. Naime, Indi je Olju gledala kao svoju rođenu sestru, a njena iznenadna smrt duboko je potresla pevačicu… »

"Putuj s anđelima, seko naša najdraža,: žao mi je što te nisam pozvala kad si me mislima dozivala": Indi i Edita izgubile…

Blic pre 13 dana
Pevačice Indira i Edita Aradinović izgubile su blisku osobu, a Indi se potresnim porukama na Instagramu oprostila od nje. Tužne vesti o tragediji otkrila je Indi, koja je podelila nekoliko fotografija, uz emotivne poruke. - Putuj s anđelima seko naša… »

Umrla sestra Indi Aradinović

Nova pre 13 dana
Pevačica Indira Aradinović Indi doživela je veliki gubitak, preminula joj sestra od koje se pevačica oprostila na Instagramu. Indi je objavila da je ostala bez bliske rođake, a emotivnim rečima je rastužila pratioce. „Mirno spavaj, osmehu moj… »

Putuj s anđelima, seko naša: Indi saopštila tužnu vest - "Žao mi je što te nisam pozvala..." (foto)

Mondo pre 13 dana
Pevačica se javno oprostila. Pevačica se javno oprostila. Pevačica Indira Aradinović Indi objavila je danas na društvenim mrežama da je izgubila blisku osobu, od koje se i javno oprostila. Indi je objavila ovu vest na Instagramu i emotivnim rečima… »

Mirno spavaj osmehu moj lepi: Preminula sestra Edite i Indi Aradinović, iza sebe ostavila ćerkicu (foto)

Večernje novosti pre 13 dana
Foto: Instagram Indi Aradinović se putem društvene mreže Instagram oprostila od svoje sestre: - Mirno spavaj, osmehu moj lepi. Žao mi je što te nisam pozvala onda kad si me mislima dozivala pre neki dan - napisala je Indi na fotografiji na kojoj je… »

Vesti dana »