Povezane vesti
Trka za MVP je gotova - ovo je džokerov svet, mi samo živimo u njemu! Amerikanci nemaju dilemu, Srbin je najbolji
Mondo 04.05.2021
"Jači, efikasniji i češće na parketu", o Jokiću se govori biranim rečima. "Jači, efikasniji i češće na parketu", o Jokiću se govori biranim rečima I u porazu je veliki! Srpski as Nikola Jokić nije uspeo da odvede svoj Denver do pobede, ali je sve… »
Amerikanci zapušili usta sami sebi i svim anti-jokićevcima! "Ovo je Nikolin svet, mi samo živimo u njemu! Sve je to zbog…
Sportal blic 04.05.2021
“Athletic” je objavio, trka je gotova - je MVP NBA liga! MVP trka je bila interesantna tokom čitave godine, a je Jokić maltene od samog starta bio ili predvodnik ili u Top 3 kandidata. Jokićev “PER” je 31,1 što je najbolji učinak, dok mu je BPM (boks… »
Kakve reči o Jokiću: Ovo je Nikolin svet , mi samo živimo u njemu
Večernje novosti 04.05.2021
Foto: AP Jokićeve brojke pomno prate i košarkaški analitičari pa je tako u "Atletiku" osvanuo tekst o tome kako je za njih trka za MVP završena, a da je pobednik naš "DŽoker"! Amerikanac je kako je istako planirao veliki kolumnu o tome ko predvodi bitku… »
Vesti dana »

(BLOG) Poslanici nastavili sednicu: Rasprava o predlogu zakona o legalizaciji objekata i projektu EXPO
N1 Info pre 15 minutajoš 38 povezanih

Janaf dobio produženje licence do 15. oktobra, bez informacija za NIS
Ekapija pre 14 minutajoš 37 povezanih

Prvi putnički voz otišao za Suboticu, direktor Srbijavoza kaže da su sva mesta popunjena
N1 Info pre 45 minutajoš 28 povezanih

"Da nas nije odveo na Kosovo i mi bismo završili u jami" Šotrina životna priča je kao najtragičniji film
Kurir pre 1 satjoš 70 povezanih