Povezane vesti

„Državnička sahrana, sahrana jedne države“, izložba o sahrani Tita

„Državnička sahrana, sahrana jedne države“, izložba o sahrani Tita

N1 Info 04.05.2021
Izložba fotografija “Državnička sahrana, sahrana jedne države” Imrea Saboa u Kvaki 22 posvećena je sahrani Josipa Broza Tita. Otvorena je u utorak uveče, na dan smrti doživotnog predsednika SFR Jugoslavije u Ljubljani 1980. godine. Titovoj… »
Otvaranje Beogradskog meseca fotografije 8. maja u Kući legata i bioskopu Balkan

Otvaranje Beogradskog meseca fotografije 8. maja u Kući legata i bioskopu Balkan

Danas 04.05.2021
Peto izdanje Beogradskog meseca fotografije biće otvoreno 8. maja u Kući legata u 18 časova i u bioskopu Balkan od 19 časova. U Kući Legata, od 8. maja će samostalne izložbe imati Dušan Kochol, Karolina Patos, Lorena Ros, Marija Ćalić, Matej… »
Od "Državnička sahrana, sahrana jedne države" do "Tako je talasao novi talas": Večerašnjom izložbom počinje Beogradski…

Od "Državnička sahrana, sahrana jedne države" do "Tako je talasao novi talas": Večerašnjom izložbom počinje Beogradski…

Blic 04.05.2021
Peto izdanje Beogradskog meseca fotografije”biće otvoreno 8. maja u Kući legata i u bioskopu Balkan u Beogradu, a programi će se realizovati i na mnogim drugim lokacijama u prestonici, najavljeno je iz direkcije festivala. S obzirom da je na današnji… »
Imre Szabó: Niko nije terao narod da plače za Titom

Imre Szabó: Niko nije terao narod da plače za Titom

Danas 04.05.2021
Fotograf za Danas o svojoj izložbi "Državnička sahrana - sahrana jedne države" Izložba fotografija „Državnička sahrana, sahrana jedne države“, koju potpisuje fotograf Imre Szabó (65), biće otvorena 4. maja u 19 časova u Alternativnom… »
Smrt Tita, smrt jedne države – za čim je Beograd plakao FOTO

Smrt Tita, smrt jedne države – za čim je Beograd plakao FOTO

Nova 04.05.2021
Bio sam, kao i svi građani ove zemlje, tužan. Ja sam tužan i danas što smo doživeli ovo što smo doživeli, kaže za Nova.rs istaknuti fotograf Imre Sabo povodom izložbe svojih fotografija, koje je napravio kao dvadesetčetvorogodišnjak na ulicama… »

Vesti dana »