Повезане вести

„Државничка сахрана, сахрана једне државе“, изложба о сахрани Тита

„Државничка сахрана, сахрана једне државе“, изложба о сахрани Тита

Н1 Инфо 04.05.2021
Изложба фотографија “Државничка сахрана, сахрана једне државе” Имреа Сабоа у Кваки 22 посвећена је сахрани Јосипа Броза Тита. Отворена је у уторак увече, на дан смрти доживотног председника СФР Југославије у Љубљани 1980… »
Отварање Београдског месеца фотографије 8. маја у Кући легата и биоскопу Балкан

Отварање Београдског месеца фотографије 8. маја у Кући легата и биоскопу Балкан

Данас 04.05.2021
Пето издање Београдског месеца фотографије биће отворено 8. маја у Кући легата у 18 часова и у биоскопу Балкан од 19 часова. У Кући Легата, од 8. маја ће самосталне изложбе имати Душан Коцхол, Каролина Патос, Лорена Рос, Марија… »
Од "Државничка сахрана, сахрана једне државе" до "Тако је таласао нови талас": Вечерашњом изложбом почиње Београдски месец…

Од "Државничка сахрана, сахрана једне државе" до "Тако је таласао нови талас": Вечерашњом изложбом почиње Београдски месец…

Блиц 04.05.2021
Пето издање Београдског месеца фотографије”биће отворено 8. маја у Кући легата и у биоскопу Балкан у Београду, а програми ће се реализовати и на многим другим локацијама у престоници, најављено је из дирекције фестивала. С… »
Имре Сзабó: Нико није терао народ да плаче за Титом

Имре Сзабó: Нико није терао народ да плаче за Титом

Данас 04.05.2021
Фотограф за Данас о својој изложби "Државничка сахрана - сахрана једне државе" Изложба фотографија „Државничка сахрана, сахрана једне државе“, коју потписује фотограф Имре Сзабó (65), биће отворена 4. маја у 19 часова у… »
Смрт Тита, смрт једне државе – за чим је Београд плакао ФОТО

Смрт Тита, смрт једне државе – за чим је Београд плакао ФОТО

Нова 04.05.2021
Био сам, као и сви грађани ове земље, тужан. Ја сам тужан и данас што смо доживели ово што смо доживели, каже за Нова.рс истакнути фотограф Имре Сабо поводом изложбе својих фотографија, које је направио као… »

Вести дана »