Povezane vesti
„Državnička sahrana, sahrana jedne države“, izložba o sahrani Tita
N1 Info 04.05.2021
Izložba fotografija “Državnička sahrana, sahrana jedne države” Imrea Saboa u Kvaki 22 posvećena je sahrani Josipa Broza Tita. Otvorena je u utorak uveče, na dan smrti doživotnog predsednika SFR Jugoslavije u Ljubljani 1980. godine. Titovoj sahrani… »
Otvaranje Beogradskog meseca fotografije 8. maja u Kući legata i bioskopu Balkan
Danas 04.05.2021
Peto izdanje Beogradskog meseca fotografije biće otvoreno 8. maja u Kući legata u 18 časova i u bioskopu Balkan od 19 časova. U Kući Legata, od 8. maja će samostalne izložbe imati Dušan Kochol, Karolina Patos, Lorena Ros, Marija Ćalić, Matej Milenković… »
Od "Državnička sahrana, sahrana jedne države" do "Tako je talasao novi talas": Večerašnjom izložbom počinje Beogradski mesec…
Blic 04.05.2021
Peto izdanje Beogradskog meseca fotografijebiće otvoreno 8. maja u Kući legata i u bioskopu Balkan u Beogradu, a programi će se realizovati i na mnogim drugim lokacijama u prestonici, najavljeno je iz direkcije festivala. S obzirom da je na današnji dan… »
Imre Szabó: Niko nije terao narod da plače za Titom
Danas 04.05.2021
Fotograf za Danas o svojoj izložbi "Državnička sahrana - sahrana jedne države" Izložba fotografija „Državnička sahrana, sahrana jedne države“, koju potpisuje fotograf Imre Szabó (65), biće otvorena 4. maja u 19 časova u Alternativnom umetničkom prostoru… »
Smrt Tita, smrt jedne države – za čim je Beograd plakao FOTO
Nova 04.05.2021
Bio sam, kao i svi građani ove zemlje, tužan. Ja sam tužan i danas što smo doživeli ovo što smo doživeli, kaže za Nova.rs istaknuti fotograf Imre Sabo povodom izložbe svojih fotografija, koje je napravio kao dvadesetčetvorogodišnjak na ulicama Beograda… »
Vesti dana »
(Video) Remi Urugvaja i Saudijske Arabije: Arauho u 80. minutu izvukao bod
Dnevnik pre 24 minutajoš 27 povezanih
UŽIVO Vens: Tramp možda objavi američko-iranski sporazum i pre petka
Sputnik pre 44 minutajoš 13 povezanih
Skandal veka! Donald Tramp gazi FIFA protokol, sprema se nezapamćeni haos na Svetskom prvenstvu
Večernje novosti pre 59 minutajoš 12 povezanih
Hitna pomoć: Žena teško povređena u nesreći kod zgrade BIGZ
Newsmax Balkans pre 9 minutajoš 7 povezanih