Повезане вести
Лукашенко загрмео: "Уколико ЕУ жели проблеме, добиће их!"
Правда 04.05.2021
Председник Белорусије Александар Лукашенко изјавио је да ће Европска унија, ако жели нове проблеме увођењем санкција његовој земљи, то и добити. "Једноставно ћу рећи, да бисте ме разумели: ако Европљани желе проблеме код куће… »
Лукашенко поручио ЕУ: Желите проблеме, добиц́ете их
Нова 04.05.2021
"Ако у Европској Унији желе проблеме због санкција против Минска, они ц́е их и добити", рекао је председник Белорусије Александра Лукашенко. „Једноставно ц́у рец́и да бисте ме разумели: ако Европљани желе проблеме код куц́е због… »
Желите проблеме, добићете их: Лукашенко оштро одговорио Европској унији
Вечерње новости 04.05.2021
Фото: Архива Новости - Једноставно ћу рећи да бисте ме разумели: ако Европљани желе проблеме код куће због ових санкција (против Белорусије), они ће их и добити. Више ништа нећу рећи. Време ће показати. Само вас једно молим… »
Вести дана »
Милан Недељковић преузима функцију председника Управе БМВ АГ од маја 2026.
Наслови.аи пре 7 минутајош 25 повезаних
Ценовници трговинских ланаца у Србији седмично ће се објављивати на Порталу отворених података
Форбес пре 47 минутајош 21 повезана
Снижена оцена Србије у међународном извештају – основне слободе „под репресијом“
Озон пресс пре 17 минутајош 17 повезаних
Браво за Горњи Милановац: Осим онлајн платформи, објекти се могу легализовати и у сеоским МЗ ФОТО
Б92 пре 2 сатајош 31 повезана
Временска прогноза за Србију: стабилно време са маглом и топлим данима до средине децембра
Наслови.аи пре 2 минутајош 21 повезана