Povezane vesti
Bajden bi želeo da se sastane sa Putinom
Nova 05.05.2021
Američki predsednik Džozef Bajden izjavio je da bi želeo da se sastane sa ruskim predsednikom Vladimirom Putinom tokom svog junskog putovanja u Evropu. „To je moja nada i očekivanje. Radimo na tome“, rekao je Bajden u nutorak novinarima nakon… »
Biden se nada sastanku sa Putinom u junu
Al Jazeera 05.05.2021
Američki predsjednik Jospeh Biden izrazio je nadu da će se sa ruskim kolegom Vladimirom Putinom sastati u junu tokom svoje posjete Evropi. Američki predsjednik Joseph Biden izrazio je u utorak nadu da će se sa ruskim kolegom Vladimirom Putinom sastati… »
Bajden se nada sastanku sa Putinom u junu
Danas 05.05.2021
Američki predsednik Džozef Bajden izrazio je danas nadu da će se sa ruskim kolegom Vladimirom Putinom sastati u junu tokom svoje posete Evropi. „Nadam se i verujem u to. Radimo na tome“, rekao je Bajden novinarima u Vašingtonu, ali nije izneo… »
Vesti dana »

Vulin: Očekujem da će FSB uskoro poslati delegaciju da ispita šta se desilo na protestu u Beogradu
Novi magazin pre 1 satjoš 23 povezane

BLOG UŽIVO Studenti stigli do Višeg suda uoči suđenja Miliji Koldžiću za napad na studente FDU, ispred ulaza postavljena instalacija
Nova pre 57 minutajoš 14 povezanih

U Srbiji danas oblačno i hladnije sa lokalnim pljuskovima, temperature do 18 stepeni
Vesti online pre 2 satajoš 15 povezanih

"Ja sam napravio ovu grupu": Majk Volc preuzeo odgovornost za curenje vojnih planova
NIN pre 1 satjoš 9 povezanih