Povezane vesti

Izraelske rakete zasule sirijske civile: Žestoke detonacije na severozapadu zemlje, ima žrtava (foto/video)

Pravda 05.05.2021
Izrael je rano jutros raketirao severozapad Sirije i tom napadu je poginula jedna, a ranjeno šest osoba. Sirijski mediji prenose izjavu neimenovanog izvora iz sirijske armije da su žrtve napada civili, među kojima majka i sin. #breakingnews In Jable… »

Izrael raketirao Siriju VIDEO

B92 05.05.2021
Izrael je rano jutros raketirao severozapad Sirije i tom napadu je poginula jedna, a ranjeno šest osoba. Avioni izraelskog Ratnog vazduhoplovstva izveli su napad na skladište plastike u provinciji Latakija, javlja sirijska agencija SANA. Srijski mediji… »

Sirija tvrdi da je Izrael raketama napao Latakiju

Al Jazeera 05.05.2021
Sirijska vojska saopćila je kako su zračni napadi krenuli u 2 sata ujutro te su pogodili nekoliko područja uz jugozapadnu obalu Latakije. Sirijska protuzračna obrana oborila je nekoliko izraelskih raketa koje su ciljale sredozemnu luku Latakiju… »

Izrael raketirao ciljeve u Siriji – u blizini ruske baze

RTS 05.05.2021
Izrael je rano jutros raketirao severozapad Sirije, saopštila je sirijska vojska. Poginula je jedna, a ranjeno šest osoba. Sirijski PVO oborio je nekoliko raketa tokom izraelskog napada na mediteransku luku Latakiju, u blizini ruske vazduhoplovne baze… »

Vesti dana »