Povezane vesti

Još se ne zna ko je vozio „pežo“ kad je stradao Bogdan (19)

Još se ne zna ko je vozio „pežo“ kad je stradao Bogdan (19)

Nova 05.05.2021
Nakon teške saobraćajne nesreće koja se dogodila u ponedeljak oko 22 sata, u kojoj je život izgubio Bojan Ilić (19), kada je "pežo" u kom je bio sa dvojicom drugova sleteo u jezero Veliki Zaton kod Majdanpeka, tužilaštvo je povelo istragu i… »
Potresni detalji smrti Bogdana ilića: "Ovo je strašna tragedija, ne možemo da verujemo šta se dogodilo"

Potresni detalji smrti Bogdana ilića: "Ovo je strašna tragedija, ne možemo da verujemo šta se dogodilo"

Večernje novosti 05.05.2021
Foto: Facebook Trojica mladića bila su u autu marke "pežo", koji je iz zasada nepoznatih razloga sleteo u jezero, kojim se deo Majdanpeka snabdeva vodom za piće. Kako nezvanično saznajemo, oni su uzeli auto od oca jednog od njih i krenuli da se… »
"Novosti" saznaju: Naložena obdukcija tela Bogdana Ilića (19), stradalog u jezeru Veliki Zaton

"Novosti" saznaju: Naložena obdukcija tela Bogdana Ilića (19), stradalog u jezeru Veliki Zaton

Večernje novosti 05.05.2021
Foto: V. Đ. Prema informacijama našeg lista, još uvek se ne zna ko je upravljao vozilom marke ’’pežo’’, ali se zna da je auto bio vlasništvo oca jednog od trojice mladića, koji su sleteli u jezero. Na licu mesta još uvek su vidljivi tragovi… »
Potresne reči oca poginulog Bogdana (19): Ne znam da li je on vozio, samo znam da mi sina više nema

Potresne reči oca poginulog Bogdana (19): Ne znam da li je on vozio, samo znam da mi sina više nema

Telegraf 05.05.2021
Nesreću preiveli L. G. (17) i V. Đ. (17) koji su bili u istom autu. Teška saobraćajna nesreća, u kojoj je u ponedeljak, oko 22 sata, na drugi dan Uskrsa, nastradao MMA borac i bokser Bogdan I. (19) zavila je u crno Majdanpek. Spletom okolnosti… »

Vesti dana »