Повезане вести

Петар (82) је преминуо на ВМА језива исповест његове ћерке:"Четири дана тело било у тоалету, нашла га чистачица"

Петар (82) је преминуо на ВМА језива исповест његове ћерке:"Четири дана тело било у тоалету, нашла га чистачица"

Блиц 05.05.2021
И Маја и њена мајка су више пута звале болницу, одлазиле тамо да га траже, постављале и обавештења по згради ове установе, ни не слутећи да се Петар све време налазио тамо. Петар Симић (82) нестао је 1. маја на ВМА, а његовој… »
Чистачица пронашла тело петра симића: Потресна исповест ћерке човека преминулог на ВМА - четири дана је мој отац је био у…

Чистачица пронашла тело петра симића: Потресна исповест ћерке човека преминулог на ВМА - четири дана је мој отац је био у…

Вечерње новости 05.05.2021
Фото: З. Кнежевић/Инстаграм - Од када сам добила позив да ми јаве да ми је отац преминуо, нисам имала никакве конкретне информације. Тек када сам отишла да видим тело и да преузмем његове ствари, сазнала сам да је мој отац… »
Ћерка трагала за оцем 4 дана, он преминуо на ВМА

Ћерка трагала за оцем 4 дана, он преминуо на ВМА

Нова 05.05.2021
Петар Симић (82) је 1. маја отишао на преглед у Хитну помоћ на ВМА, након чега се није вратио кући. Његова ћерка Маја каже да су јој данас, четири дана од његовог нестанка, из ове здравствене установе јавили да јој је отац… »
Нестао петар из Београда: Отишао на преглед и од тада му се губи сваки траг, породица моли за помоћ

Нестао петар из Београда: Отишао на преглед и од тада му се губи сваки траг, породица моли за помоћ

Мондо 05.05.2021
Петар је у тренутку нестанка на себи имао светло сиву тренерку и црне патике. Петар је у тренутку нестанка на себи имао светло сиву тренерку и црне патике. Петар Симић (82) нестао је 1. маја у Београду. Отишао је на преглед у… »
Петар који је нестао пронађен мртав: Ћерки се јавили са ВМА, сазнала тек након четири дана!

Петар који је нестао пронађен мртав: Ћерки се јавили са ВМА, сазнала тек након четири дана!

Фото: З. Кнежевић/Инстаграм Његова ћерка Маја каже да су јој данас, четири дана од његовог нестанка, из ове здравствене установе јавили да јој је отац преминуо. - И даље немам никакве информације, осим тога да је преминуо и да… »
Преминуо Петар који је нестао кад је отишао на преглед: Пронађен на ВМА, ћерка сазнала након 4 дана

Преминуо Петар који је нестао кад је отишао на преглед: Пронађен на ВМА, ћерка сазнала након 4 дана

Телеграф 05.05.2021
Његова ћерка истиче да не зна да ли је био на лечењу или се изгубио. Петар Симић (82) је 1. маја отишао на преглед у Хитну помоћ на ВМА, након чега се није вратио кући. Његова ћерка Маја каже за "Телеграф" да су јој данас… »
Петар је нестао у Београду: Првог маја отишао на ВМА, од тада му се губи сваки траг

Петар је нестао у Београду: Првог маја отишао на ВМА, од тада му се губи сваки траг

Фото: Инстаграм/Мој Београд - Имао је болове и због тога је отишао у амбуланту на преглед. Тамо је чекао шест сати и изгледа је, љут што није примљен, самовољно напустио установу. Мајка се чула с њим око 14.45, није било… »
Петар отишао 1. маја на ВМА па нестао: "Био је љут што је чекао преглед, од тада је недоступан"

Петар отишао 1. маја на ВМА па нестао: "Био је љут што је чекао преглед, од тада је недоступан"

Телеграф 05.05.2021
За Петром се трага од 1. маја. Петар Симић (82) је Првог маја отишао на преглед у амбуланту Хитне помоћи на ВМА. Након, како породица тврди, чекања на преглед, наводно је напустио амбуланту и од тог дана у 14 сати му се губи… »

Вести дана »