Povezane vesti

Petar (82) je preminuo na VMA jeziva ispovest njegove ćerke:"Četiri dana telo bilo u toaletu, našla ga čistačica"

Petar (82) je preminuo na VMA jeziva ispovest njegove ćerke:"Četiri dana telo bilo u toaletu, našla ga čistačica"

Blic 05.05.2021
I Maja i njena majka su više puta zvale bolnicu, odlazile tamo da ga traže, postavljale i obaveštenja po zgradi ove ustanove, ni ne sluteći da se Petar sve vreme nalazio tamo. Petar Simić (82) nestao je 1. maja na VMA, a njegovoj ćerki Maji četiri… »
Čistačica pronašla telo petra simića: Potresna ispovest ćerke čoveka preminulog na VMA - četiri dana je moj otac je bio…

Čistačica pronašla telo petra simića: Potresna ispovest ćerke čoveka preminulog na VMA - četiri dana je moj otac je bio…

Večernje novosti 05.05.2021
Foto: Z. Knežević/Instagram - Od kada sam dobila poziv da mi jave da mi je otac preminuo, nisam imala nikakve konkretne informacije. Tek kada sam otišla da vidim telo i da preuzmem njegove stvari, saznala sam da je moj otac pronađen u toaletu VMA -… »
Ćerka tragala za ocem 4 dana, on preminuo na VMA

Ćerka tragala za ocem 4 dana, on preminuo na VMA

Nova 05.05.2021
Petar Simić (82) je 1. maja otišao na pregled u Hitnu pomoć na VMA, nakon čega se nije vratio kući. Njegova ćerka Maja kaže da su joj danas, četiri dana od njegovog nestanka, iz ove zdravstvene ustanove javili da joj je otac preminuo, pišu… »
Nestao petar iz Beograda: Otišao na pregled i od tada mu se gubi svaki trag, porodica moli za pomoć

Nestao petar iz Beograda: Otišao na pregled i od tada mu se gubi svaki trag, porodica moli za pomoć

Mondo 05.05.2021
Petar je u trenutku nestanka na sebi imao svetlo sivu trenerku i crne patike. Petar je u trenutku nestanka na sebi imao svetlo sivu trenerku i crne patike. Petar Simić (82) nestao je 1. maja u Beogradu. Otišao je na pregled u ambulantu Hitne pomoći na… »
Petar koji je nestao pronađen mrtav: Ćerki se javili sa VMA, saznala tek nakon četiri dana!

Petar koji je nestao pronađen mrtav: Ćerki se javili sa VMA, saznala tek nakon četiri dana!

Foto: Z. Knežević/Instagram NJegova ćerka Maja kaže da su joj danas, četiri dana od njegovog nestanka, iz ove zdravstvene ustanove javili da joj je otac preminuo. - I dalje nemam nikakve informacije, osim toga da je preminuo i da je pronađen na VMA… »
Preminuo Petar koji je nestao kad je otišao na pregled: Pronađen na VMA, ćerka saznala nakon 4 dana

Preminuo Petar koji je nestao kad je otišao na pregled: Pronađen na VMA, ćerka saznala nakon 4 dana

Telegraf 05.05.2021
Njegova ćerka ističe da ne zna da li je bio na lečenju ili se izgubio. Petar Simić (82) je 1. maja otišao na pregled u Hitnu pomoć na VMA, nakon čega se nije vratio kući. Njegova ćerka Maja kaže za "Telegraf" da su joj danas, četiri dana od… »
Petar je nestao u Beogradu: Prvog maja otišao na VMA, od tada mu se gubi svaki trag

Petar je nestao u Beogradu: Prvog maja otišao na VMA, od tada mu se gubi svaki trag

Foto: Instagram/Moj Beograd - Imao je bolove i zbog toga je otišao u ambulantu na pregled. Tamo je čekao šest sati i izgleda je, ljut što nije primljen, samovoljno napustio ustanovu. Majka se čula s njim oko 14.45, nije bilo nikakvih naznaka da neće… »
Petar otišao 1. maja na VMA pa nestao: "Bio je ljut što je čekao pregled, od tada je nedostupan"

Petar otišao 1. maja na VMA pa nestao: "Bio je ljut što je čekao pregled, od tada je nedostupan"

Telegraf 05.05.2021
Za Petrom se traga od 1. maja. Petar Simić (82) je Prvog maja otišao na pregled u ambulantu Hitne pomoći na VMA. Nakon, kako porodica tvrdi, čekanja na pregled, navodno je napustio ambulantu i od tog dana u 14 sati mu se gubi svaki trag. - Imao je… »

Vesti dana »