Повезане вести

Немогућ учинак Николе Јокића - 58 поена по мечу! Оваква доминација није запамћена, мора да буде МВП!

Немогућ учинак Николе Јокића - 58 поена по мечу! Оваква доминација није запамћена, мора да буде МВП!

Мондо 05.05.2021
Ако погледате број постигнутих поена по мечу нећете до краја схватити шта Никола Јокић ради. Ако погледате број постигнутих поена по мечу нећете до краја схватити шта Никола Јокић ради. Никола Јокић је најбољи играч у НБА, то је… »
Из Америке одговорно тврде: ‘Да ми живот зависи од једне утакмице, кунем се да бих изабрао Јокића да игра’

Из Америке одговорно тврде: ‘Да ми живот зависи од једне утакмице, кунем се да бих изабрао Јокића да игра’

Хот спорт 05.05.2021
Никола доминира у НБА лиги! Јокић из дана у дан показује какав је мајстор! Репрезентативац Србије блиста на теренима НБА лиге. Познати и угледни амерички подкаст ‘Рингер’ истиче да је популарни ‘Џокер’ најбољи кошаркаш у лиги… »
Јокић на врху угледне МВП листе: Он је играч будућности

Јокић на врху угледне МВП листе: Он је играч будућности

Нова 05.05.2021
Никола Јокић нашао се на врху листе најбољих НБА играча, по избору портала "Тхе Рингер". На првом месту налази се српски центар Никола Јокић јер „Рингер“ сматра да је кошаркаш Денвер Нагетса тренутно најбољи играч у лиги. Они… »
"Да ми живот зависи од једне утакмице изабрао бих Јокића да игра" Нико није бољи од Јокића ове сезоне, он је спој Новицког и…

"Да ми живот зависи од једне утакмице изабрао бих Јокића да игра" Нико није бољи од Јокића ове сезоне, он је спој Новицког и…

Вечерње новости 05.05.2021
ФОТО: АП Иза Јокића су остали Леброн Џејмс, Џоел Ембид, Стеф Кари, Кевин Дурент и Јанис Адетокумбо, а играчи са којима су Американци упоредили Јокића су све саме легенде. "Овај 26-годишњак је искористио охрабрујућу форму… »

Вести дана »