Повезане вести
Вучић: Обећавам, похапсићемо мафијашку банду из фудбала
Спортски журнал 05.05.2021
Председник Александар Вучић најавио је, поводом малверзација у домаћем фудбалу, да ће сви који раде противзаконито бити ухапшени. "Ту мафијашку банду из фудбала, царине, свега, која пушта да вам се сви смеју пеналима који се… »
Председник поручује: ‘Ту мафијашку банду из фудбала, све ћемо да их похапсимо’
Хот спорт 05.05.2021
Александар Вучић је разочаран дешавањима у Суперлиги! -Много сам тужан како изгледа крај фудбалског првенства – истакао је председник Србије Александар Вучић гостујући на Пинку у среду ујутру. Сваки дан нека нова утакмица… »
Нова бура у суперлиги! Само ми играмо нерешено, сви побеђују: Тренер брутално искрен - у овој лиги бод не значи ништа!
Мондо 05.05.2021
Финиш Суперлиге нам приређује све више оваквих изјава. Финиш Суперлиге нам приређује све више оваквих изјава. Прво је УЕФА послала документацију везану за намештање утакмица у Србији, а онда је у финишу Суперлиге почела борба за… »
Вучић најавио хапшења у фудбалу: То је мафијашка банда, све ћемо да их похапсимо!
Мондо 05.05.2021
"Видећете да ли ће и следеће сезоне да играју као Манчестер сити и ПСЖ", најавио је Вучић. "Видећете да ли ће и следеће сезоне да играју као Манчестер сити и ПСЖ", најавио је Вучић. "Много сам тужан како изгледа крај фудбалског… »
"Похапсићу ту банду!" Председник Вучић оштро о фудбалској мафији због које нам се смеје цео свет
Вечерње новости 05.05.2021
Фото: Принтсцреен Вучић је на крају гостовања послао посебну поруку фудбалској мафији, и рекао је да је тужан због тога како је изледао завршетак фудбалског првенства. - И не само што ће ВАР доћи следеће године, него као што сам… »
Вучић: Похапсићемо фудбалску банду, сви нам се смеју
Нова 05.05.2021
Александар Вучић, председник Србије, најавио је хапшење "мафијашке банде из фудбала". Истакао је да је „тужан како изгледа крај фудбалског првенства“, па најавио да ће држава реаговати након низа вести о намештању, дојавама из… »
"Сад вам кажем, ту мафијашку банду из фудбала - све ћемо да их похапсимо!" Вучић: Како их није срамота! Цео свет се смеје због…
Спортал блиц 05.05.2021
Председник Србије најавио је борбу државе против организованог криминала у ! - Појавио сам се на колегијуму МУП-а и БИА, сви су разумели и (директор БИА Братислав, прим. а) Гашић и (министар унутрашњих послова Александар) Вулин… »
Вести дана »
Анђа у сузама постаје своја на своме: Мислила сам умрећу, а нећу доживети ово! Муж ми је умро, деца у иностранству, напокон ћу да легализујем кућу
Курир пре 23 минутајош 19 повезаних
Двоструко убиство у Никшићу, у стану пронађена тела жене и мушкарца
Н1 Инфо пре 48 минутајош 17 повезаних
Временска прогноза: Могућа јутарња магла, током дана претежно сунчано и топло
Сербиан Невс Медиа пре 33 минутајош 15 повезаних