Povezane vesti
Abazović: Neće biti pravde dok u zatvoru ne završe makar po jedan sudija i tužilac
Slobodna Evropa 05.05.2021
Skupštinski Odbor za bezbjednost i odbranu obavio je u srijedu, 5. maja, kontrolno saslušanje potpredsjednika Vlade Crne Gore Dritana Abazovića zbog njegove ranije izjave o postojanju sprege između organizovanog kriminala i djelova sudstva, tužilaštva i… »
Abazović: Makar po jedan sudija i tužilac, i određeni političari da završe u zatvoru
RTV 05.05.2021
BEOGRAD - U Crnoj Gori neće biti pravde dok u zatvoru ne završe makar jedan sudija i jedan tužilac, izjavio je danas potpredsednik vlade Dritan Abazović i dodao da misli i da određeni političari treba da završe u zatvoru. Abazović je pred Odborom za… »
Abazović na saslušanju: "u zatvoru moraju da završe političari, sudija i tužilac"
Večernje novosti 05.05.2021
Foto: Vlada CG - Vlada Crne Gore krenula je u obračun sa organizovanim kriminalom i ja sam zahvalan svima onima koji pomažu. Zahvalan sam i onima koji odmažu jer se na taj način demaskiraju. Zahvalan sam svim političkim subjektima koji su podržali našu… »
Vesti dana »

Rektorski kolegijum traži istragu policijske brutalnosti, MUP ističe transparentnost i odgovornost
Naslovi.ai pre 2 satajoš 28 povezanih

Završen protest ispred Palate pravde u Novom Sadu: Okupljeni tražili puštanje na slobodu uhapšenih, uhapšen poslanik PSG, blokada najavljena i za sutra (foto, video)
Blic pre 13 minutajoš 45 povezanih

Napredak u pregovorima o Ukrajini: razmena tela, bezbednosne garancije i podrška Koalicije voljnih
Naslovi.ai pre 9 minutajoš 296 povezanih

Kordon policije na protestu u Pančevu: Uhapšeni student ETF sutra pred sudom FOTO
Nova pre 2 satajoš 43 povezane