Повезане вести
Вељи укинута забрана уласка у Црну Гору Абазовић открио: "Претпостављамо ко је то урадио - Лазовић комуницирао са вођом…
Србија данас 05.05.2021
Забрана уласка је, како је рекао Абазовић Беливуку донета 2018. године, али је ове године укинута. Потпредседник Владе Дритан Абазовић казао је да претпоставља ко је укинуо меру забране уласка у Црну Гору српском држављанину… »
Абазовић: Беливуку скинута забрана уласка у ЦГ прошле године
Нова 05.05.2021
Потпредседник Владе Црне Горе Дритан Абазовић потврдио је данас да је у јануару 2020. године скинута забрана уласка у Црну Гору криминалцу Вељку Беливуку, званом Веља Невоља. „Тачно је да је Беливуку скинута забрана у јануару… »
Знам ко је пустио вељу невољу у Црну Гору, али не могу да кажем: Абазовића испитивали о Беливуку и Милу Ђукановићу
Мондо 05.05.2021
Потпредседник владе Црне Горе Дритан Абазовић је, одговарајући на контролном саслушању пред Одбором за безбедност и одбрану, казао је да је тачно да је у јануару 2020. године скинута забрана уласка у Црну Гору Вељку Беливуку… »
"Макар један судија и један тужилац": Абазовић: И одређени политичари треба да заврше у затвору
Блиц 05.05.2021
У Црној Гори неће бити правде док у затвору не заврше макар један судија и један тужилац, изјавио је данас потпредседник владе Дритан Абазовић и додао да мисли и да одређени политичари треба да заврше у затвору. Абазовић је пред… »
„Без правде док у затвору не заврше један судија и тужилац“
Нова 05.05.2021
Мислим да одређени политичари треба да заврше у затвору, али мислим и да у овој држави неће бити правде док у затвору не заврше макар један судија и један тужилац, рекао је Дритан Абазовић, потпредседник Владе Црне Горе на… »
Вести дана »
ТСЦ прекинуо црни низ: Јовановићи пресудили Спартаку усред Суботице!
Хот спорт пре 25 минутајош 33 повезане
Ових деветоро студената је на удару власти због Видовданског протеста: Терете их за припремање дела против уставног уређења
Глас Зајечара пре 8 сатијош 29 повезаних