Povezane vesti
Osvanuo mural preminulom vođi srpskog ogranka "Noćnih vukova": "Opraštamo se od ljudske veličine"
Telegraf 05.05.2021
Švaba je preminuo od posledica infarkta. Saša Savić Švaba (44) vođa srpskog ogranka ruskog moto kluba "Noćni vukovi" preminuo je od posledica infarkta, a u njegovu čast u Nišu oslikan je mural. - Okupila nas je ideja usled nedavnog nemilog… »
Mladi umetnik na zgradi u Nišu oslikao mural sa likom Saše Savića Švabe
Južne vesti 05.05.2021
Mural posvećen vođi "Noćnih vukova" Saši Saviću Švabi, koji je iznenada preminuo krajem aprila ove godine, osvanuo je na zgradi u Ulici Milunke Savić ispred broja 2. Članovi niškog udruženja Radne akcije Delijski vis su, kako kažu, na kreativan… »
Vesti dana »
Danas je Dan borbe protiv nasilja nad ženama, muškarci poručuju: "Nisi manje muškarac ako si nenasilan!"
Moj Novi Sad pre 51 minutajoš 31 povezana
uživo Nastavljena sednica: Napeto u Skupštini Srbije, došlo i do fizičkog obračuna, prisutno obezbeđenje
Euronews pre 9 minutajoš 130 povezanih
OTKRIVAMO Iskaz pretučenog Ilije Kostića (74): „Nakon šamara mi je rekao da ustanem, pa me kolenom udario u testise“
Nova pre 1 satjoš 24 povezane
Otkriveno čiji turisti su bili na brodu koji je potonuo kod obala Egipta: Za 17 osoba se još traga
Telegraf pre 1 satjoš 14 povezanih
Sledeće nedelje štrajk prosvetara u svim školskim upravama: Moguća i radikalizacija
Radio 021 pre 1 satjoš 23 povezane