Povezane vesti

N1: Svedok eksplozije u fabrici u Lučanima tvrdi da je direktor tražio da promeni iskaz

N1: Svedok eksplozije u fabrici u Lučanima tvrdi da je direktor tražio da promeni iskaz

Novi magazin 05.05.2021
U Osnovnom sudu u Ivanjici danas je nastavljeno sudjenje za pogibiju dvojice radnika fabrike namenske industrije "Milan Blagojević" u Lučanima jula 2017. godine, svedočenjem bivšeg radnika Marka Mitrovića koji je optužio rukovodstvo firme da je od… »
Suđenje za tragediju u “Milanu blagojeviću”: Veštačenje pobija svedoka

Suđenje za tragediju u “Milanu blagojeviću”: Veštačenje pobija svedoka

Večernje novosti 05.05.2021
Foto: V. Ilić Na ročištu je saslušan svedok ove nesreće Marko Mitrović, bivši radnik u ovoj namenskoj fabrici. Da podsetimo, optuženi za ovu tragediju su generalni direktor Radoš Milovanović, kao i rukovodilac pogona Raketna goriva, u kome se… »
Svedok na suđenju za tragediju u Lučanima: Direktor mi rekao šta da kažem

Svedok na suđenju za tragediju u Lučanima: Direktor mi rekao šta da kažem

N1 Info 05.05.2021
Suđenje za tragediju u vojnoj fabrici "Milan Blagojević" u Lučanima, posle četiri odlaganja, nastavljeno je u Osnovnom sudu u Ivanjici. Jedan od svedoka, Marko Mitrović je izjavio da mu je direktor Radoš Milovanović rekao da kod tužioca kaže da… »
Svedok nesreće u Namenskoj: Šef me terao da slažem tužioca

Svedok nesreće u Namenskoj: Šef me terao da slažem tužioca

Nova 05.05.2021
Suđenje za tragediju u vojnoj fabrici u Lučanima i pogibiju dvojice radnika Namenske "Milan Blagojević“ posle četiri odlaganja, nastavljeno je danas u Osnovnom sudu u Ivanjici. Jedan od svedoka, Marko Mitrović je izjavio da mu je direktor Radoš… »
Slučaj Namenska: Optuženi za smrt radnika konačno u sudu

Slučaj Namenska: Optuženi za smrt radnika konačno u sudu

Nova 05.05.2021
U Osnovnom sudu u Ivanjici danas će biti održano ročište u suđenju direktoru Radošu Milovanoviću i dvojici rukovodilaca za tragediju u fabrici „Milan Blagojević – Namenska“ u kojoj su 2017. godine poginula dvojica radnika. Do sada su… »

Vesti dana »

U Novom Sadu uhapšen osumnjičeni za ubistvo

U Novom Sadu uhapšen osumnjičeni za ubistvo

Novi magazin pre 3 satajoš 37 povezanih
Vreme u Srbiji sutra

Vreme u Srbiji sutra

Politika pre 1 satjoš 29 povezanih
Zelenski o Putinu: Ubica!

Zelenski o Putinu: Ubica!

Pravda pre 3 satajoš 28 povezanih
Sve se isplatilo: Aleksa Terzić o prvencu u dresu reprezentacije Srbije

Sve se isplatilo: Aleksa Terzić o prvencu u dresu reprezentacije Srbije