Povezane vesti
Jelena Karleuša odlučila da primi vakcinu protiv koronavirusa (FOTO)
Vesti online 05.05.2021
Pop zvezda Jelena Karleuša objavila je na svom Instagram profilu da će sutra primiti vakcinu protiv koronavirusa. Pevačica je između ostalog pozvala sve građane da se vakcinišu kako bi se što pre vratili normalnom životu. – Dragi svi, pozivam… »
Karleuša odlučila: Sutra se vakciniše protiv korone!
Večernje novosti 05.05.2021
Foto: printskrin instagram/JK - Dragi svi, pozivam vas sve da zajedno pokažemo društvenu odgovornost kroz vakcinaciju protiv COVID19, kako bi se što pre vratili normalnom životu. Ja sam odlučila, zbog sebe i kao primer drugima, da se sutra… »
Jelena Karleuša: Sutra se vakcinišem protiv korone
Nova 05.05.2021
Pop zvezda Jelena Karleuša, napisala je da će se vakcinisati protiv koronavirusa. „Dragi svi, pozivam vas sve da zajedno pokažemo društvenu odgovornost kroz vakcinaciju protiv COVID19, kako bi se što pre vratili normalnom životu. Ja sam odlučila… »
Vesti dana »

Motorom usmrtio bivšeg direktora i profesora: Vozač "honde" osuđen na zatvorsku kaznu u Nišu!
Kurir pre 30 minutajoš 25 povezanih

Napeto u Bloku 4: Investitor doveo privatno obezbeđenje, došlo do guranja sa stanarima
NIN pre 2 satajoš 13 povezanih

Orion telekom ukinuo N1 iz ponude, korisnike obavestili pola sata pre prekida programa
Luftika pre 30 minutajoš 13 povezanih

Izdržite vrelinu do ponedeljka: Slede pljuskovi i osetan pad temperature
Radio 021 pre 10 minutajoš 32 povezane