Povezane vesti
Grbić: Lepa je titula s klubom, ali zlato u Sidneju je veće
Nova 05.05.2021
"Još nisam svestan uspeha. I dalje ne spavam dobro. Sve vreme mi prolaze kroz glavu razne stvari i biće mi potrebno još nekoliko dana da se sve slegne", rekao je Nikola Grbić nakon osvojene titule klupskog prvaka Evrope. Proslavljeni srpski odbojkaš i… »
Nikola Grbić: Veliki trofej, ali ništa nije kao zlato na OI
Dnevnik 05.05.2021
KOZLE: Još nisam svestan uspeha. I dalje ne spavam dobro. Sve vreme mi prolaze kroz glavu razne stvari i biće mi potrebno još nekoliko dana da se sve slegne”, kaže u intervjuu za Tanjug Nikola Grbić, prvi srpski trener koji je osvojio odbojkašku Ligu… »
Grbić: Ovo je veliki uspeh, ali ništa nije kao zlato na OI
Nova 05.05.2021
Još nisam svestan uspeha. I dalje ne spavam dobro. Sve vreme mi prolaze kroz glavu razne stvari i biće mi potrebno još nekoliko dana da se sve slegne”, kaže u intervjuu Nikola Grbić, prvi srpski trener koji je osvojio odbojkašku Ligu šampiona… »
Vesti dana »

Obilne padavine i sneg u Srbiji: RHMZ izdao crvene meteolarme za jug, istok i centralne krajeve
Naslovi.ai pre 30 minutajoš 71 povezana

Picula: Sankcije NIS-u odražavaju zaoštravanje prema onome što radi režim u Srbiji
Beta pre 3 satajoš 16 povezanih

Italijanska premijerka kritikovala flotilu za Gazu, Izrael proteruje i 40 Italijana
Beta pre 40 minutajoš 49 povezanih

NIS priprema zahtev za još jedno odlaganje primene američkih sankcija
RTV pre 34 minutajoš 29 povezanih

Četvoro povređeno u napadu kod sinagoge u Mančesteru na praznik Jom Kipur
NIN pre 1 satjoš 64 povezane