Повезане вести

Познат узрок смрти Феђе Стојановића

Познат узрок смрти Феђе Стојановића

Телеграф 06.05.2021
Иако је опоравак обично дуг и тежак, уметник није посустао, већ се и пословно ангажовао. Глумац Феђа Стојановић, чија је смрт јуче потресла Србију, крајем прошле године је имао озбиљну операцију, али се недуго након интервенције… »
"Ко је следећи? - нисам имао појма кроз какву животну драму пролазиш": Радош Бајић се опростио од Феђе Стојановића: "Потпуно…

"Ко је следећи? - нисам имао појма кроз какву животну драму пролазиш": Радош Бајић се опростио од Феђе Стојановића: "Потпуно…

Блиц 05.05.2021
Феђа Стојановић умро је у 73. години живота, а његове колеге опраштају се од њега на друштвеним мрежама. А сада се од њега на друштвеној мрежи Инстаграм опростио и његов колега и пријатељ Радош Бајић. - Шта нам се ово… »
Пре две године се радовао као дете: Након смрти сина феђи стојановићу је једна ствар дала снаге да настави даље

Пре две године се радовао као дете: Након смрти сина феђи стојановићу је једна ствар дала снаге да настави даље

Блиц 05.05.2021
Феђа Стојановић умро је у 73. години живота, колико је био омиљен говоре и глумци који се на друштвеним мрежама опраштају од њега. Феђа је у свом животу доживео и једну велику трагедију, када му је изненада преминуо син. А… »
"Мирно путуј..." умро феђа Стојановић Глумац преминуо у 73. години

"Мирно путуј..." умро феђа Стојановић Глумац преминуо у 73. години

Блиц 05.05.2021
Феђа Стојановић умро је у 73. години живота, а његове колеге опраштају се од њега на друштвеним мрежама. - Мирно путуј... - написао је Милан Марић на свом Инстаграм налогу. Бане Трифуновић поделио је његову слику и написао: -… »
"Превише рано сам ушао у брак": Овако је Феђа Стојановић причао о својој грешки из младости, због које се жестоко покајао…

"Превише рано сам ушао у брак": Овако је Феђа Стојановић причао о својој грешки из младости, због које се жестоко покајао…

Блиц 05.05.2021
Феђа Стојановић умро је у 73. години живота, а његове колеге опраштају се од њега на друштвеним мрежама. Феђа је у једном свом интервју признао да се покајао због једне ствари у својој младости. - Ја сам превише рано упловио у… »
Имао је озбиљну операцију: Феђа Стојановић је умро, а о болести је причао: "Због тумора ми је одстрањен бубрег"

Имао је озбиљну операцију: Феђа Стојановић је умро, а о болести је причао: "Због тумора ми је одстрањен бубрег"

Блиц 05.05.2021
Феђа Стојановић умро је у 73. години живота, а пре неколико месеци причао је о болести коју је имао. Стојановић је крајем прошле године имао озбиљну операцију, а мало потом се вратио био послу. Стојановић је у болници провео… »

Вести дана »