Povezane vesti

Zorić: Koluvijin advokat bio ispred suda, ali ne i u sudnici

Nova 06.05.2021
Novinarka N1 Jelena Zorić bila je gost večerašnje emisije NewsMax Adria "Pregled dana". Ona je govorila o slučaju Jovanjica, koji prati od kraja 2019. godine. Danas je trebalo da se održi pripremno ročište u slučaju Jovanjica 2. Zorić kaže da… »

Suđenje za "Jovanjicu 2" odloženo za 26. maj

RTV 06.05.2021
BEOGRAD - U Specijalnom sudu u Beogradu danas je za kraj maja odloženo pripremno ročište u procesu protiv okrivljenih u predmetu poznatom kao "Jovanjica 2", među kojima je i pet pripadnika BIA i MUP-a. Ročište, kojim formalno počinje suđenje, ali… »

Suđenje za Jovanjicu 2 odloženo za 26. maj

Dnevnik 06.05.2021
BEOGRAD: U Specijalnom sudu u Beogradu danas je za kraj maja odloženo pripremno ročište u procesu protiv okrivljenih u predmetu poznatom kao "Jovanjica 2", među kojima je i pet pripadnika BIA i MUP-a. Ročište, kojim formalno počinje suđenje, ali… »

Odloženo pripremno ročište u postupku „Jovanjica 2“

N1 Info 06.05.2021
U Višem sudu u Beogradu nije, kako je bilo predviđeno, održano pripremno ročište u postupku koji se u javnosti zove "Jovanjica 2", a u kom su optuženi pripadnici policije, Bezbednosno-informativne agencije i Vojnoobaveštajne agencije za pomaganje… »

Srbija: Pripremno ročište za suđenje u slučaju 'Jovanjica 2'

Slobodna Evropa 06.05.2021
U Specijalnom sudu u Beogradu u četvrtak i petak, 6. i 7. maja, održaće se pripremno ročište za suđenje okrivljenima u predmetu poznatom u javnosti kao "Jovanjica 2“. Među optuženima je i pet pripadnika policije, Bezbednosno-informativne (BIA) i… »

Sveti Đorđe odložio „Jovanjicu 2“

Nova 06.05.2021
Pripremno ročište u postupku "Jovanjica 2", kojim su obuhvaćeni vlasnik istoimenog imanja Predrag Koluvija i ostali okrivljeni, među kojima je i pet pripadnika BIA i MUP odloženo je danas u Specijalnom sudu u Beogradu. Ročište je odloženo zato… »

Počinje: Jovanjica 2

B92 06.05.2021
U Specijalnom sudu u Beogradu pripremnim ročištem danas treba da počne suđenje okrivljenima u predmetu poznatom kao "Jovanjica 2". Među njima je i pet pripadnika BIA i MUP-a. Pripremno ročište je planirano za petak i biće zatvoreno za javnost. Na… »

Počinje Jovanjica 2: Sprega službi bezbednosti i droge

Nova 06.05.2021
Pripremno ročište u postupku "Jovanjica 2", kojim su obuhvaćeni vlasnik istoimenog imanja Predrag Koluvija i ostali okrivljeni, među kojima je i pet pripadnika BIA i MUP održaće se danas u Specijalnom sudu u Beogradu. Podsetimo, ovo je drugi… »

Počinje suđenje za Jovanjicu 2: Okrivljeni se kratko izjašnjavaju o krivici

Telegraf 06.05.2021
Predrag Koluvija, vlasnik poljoprivredenog dobra "Jovanjica", tereti se za udruživanje radi vršenja krivičnih dela i falsifikovanje isprave. U Specijalnom sudu u Beogradu pripremnim ročištem danas treba da počne suđenje okrivljenima u predmetu… »

Vesti dana »