Повезане вести
Е, ово још није било, Јокић победио сам, за четвртину!
Спортске.нет 06.05.2021
Постојала је бојазан да је повређен, провлачила се информација да ће пропустити меч, али како је сам рекао, Срби не седе. Никола Јокић је одувао Никсе, 24 од 32 поена постигао је у првој четвртини, погодио 8 од 9 шутева у првом… »
Јокић игра као МВП, а највећи конкурент се брука: Играо против најгорег тима лиге, па понижен пред очима свих (видео)!
Мондо 06.05.2021
Вероватно мислио да ће лако сачувати Канађанина, сад му се смеју. Вероватно мислио да ће лако сачувати Канађанина, сад му се смеју Денвер се вратио победама, Никола Јокић је пружио још једну блиставу партију, дао је 24 поена за… »
Летећи МВП из Сомбора! Никола Јокић: Закуцавао сам као тигар! (видео)
Вечерње новости 06.05.2021
Фото: АП - Закуцавао сам као тигар! Понекад не постигнем кош у првом полувремену, а онда постигнем много поена у другом делу. Саиграчи су ме проналазили, погађао сам. Једноставно се тако догодило – рекао је Џокер. Никола Јокић… »
Денвер уз осмех о рекорду: ‘Закуцавао сам као тигар!’
Хот спорт 06.05.2021
Денвер је рутински савладао Њујорк Никсе! У лаганој победи Денвера над Никсима, посебно се истакао Никола Јокић, који је у првој четвртини уписао 24 поена. Учинку треба придодати и рекорд каријере, а реч је о четири закуцавања… »
Лакше је кад је у тиму МВП: Мелоун тренер месеца на Западу
Вести онлине 06.05.2021
Тренер Денвер Нагетса Мајк Мелоун изабран је за најбољег тренера Западне конференције за април и то је први пут у каријери за 49-годишњег стручњака да добија ту награду. Екипа из Колорада је у априлу забележила 13 победа и 3… »
Шоу Јокића на конференцији после доминације: Закуцава као тигар, новинари се смејали његовим "канџама"! (видео)
Мондо 06.05.2021
Српски центар одушевљава сваког дана. Српски центар одушевљава сваког дана. Никола Јокић наставља да доминира НБА лигом чак и када многи мисле да због повреде неће наступити. Ипак, Србин је био на терену и бриљирао је у… »
Летећи Сомборац: Закуцавао сам као тигар!
Н1 Инфо 06.05.2021
Центар Денвер Нагетса Никола Јокић сигурно корача ка награди за најкориснијег играча регуларног тока НБА сезоне, а најзаслужнији за његове фантастичне партије није атлетицизам већ су то бриљантне кошаркашке вештине. Међутим, у… »
Јокић има нови ребус за Америку /видео/
Спутник 06.05.2021
Никола Јокић, српски репрезентативац, поред „сомборског рингишпила“, донео је у Америку још један нови појам – „тигрово закуцавање“. Најбољи кошаркаш света и извесно најкориснији играч сезоне у НБА лиги, у победи Денвера над… »
Јокић показао „канџе“: Закуцавао сам као тигар ВИДЕО
Нова 06.05.2021
Никола Јокић је против Њујорк Никса (113:94) још једном бриљирао, а сјајну игру је "зачинио" и са неколико атрактивних закуцавања. Српски центар је за само 29 минута на паркету убацио 32 поена, те уписао и 12 скокова и шест… »
Летећи Сомборац: Закуцавао сам као тигар!
Спорт клуб 06.05.2021
Центар Денвер Нагетса Никола Јокић сигурно корача ка награди за најкориснијег играча регуларног тока НБА сезоне, а најзаслужнији за његове фантастичне партије није атлетицизам већ су то бриљантне кошаркашке вештине. Међутим, у… »
Никсе "ухватила" надморска висина? Јокић пребацује заслуге за тријумф - кад нема саиграча у помоћ му стиже географија! (видео)…
АП Пхото/Давид Залубовски Наш кошаркаш сматра да је управо тај детаљ допринео тријумфу над Њујорком прошле ноћи, у коме је иако лакше повређен, бриљирао са новим дабл-даблом. - Никси су стварно били сјајни ове сезоне, победили… »
Незаустављиви Јокић 24 за четвртину, Богдан распуцан
Н1 Инфо 06.05.2021
Кошаркаши Денвер Нагетса убедљиво су победили Њујорк Никсе 113:94, а још једну одличну партију пружио је Никола Јокић. Екипа из Колорада уписала је шести тријумф у последњих седам мечева и са учинком 44-22 на деоби је треће… »
НБА – Срби поново доминирају: Маестрални Јокић оборио лични рекорд, Богдан тројкама ‘уништио’ Финикс! (видео)
Хот спорт 06.05.2021
Кошаркаши Атланта Хокса победили су екипу Финикс Санс убедљивим резултатом 135:103. Још једну добру партију пружио је српски репрезентативац Богдан Богдановић, који је меч завршио са 16 поена, шест асистенција и једним скоком… »
Јокић постигао 32 поена у победи Денвера, 16 поена Богдановића у победи Атланте (ВИДЕО)
Бета 06.05.2021
Кошаркаши Денвера победили су ноћас Њујорк са 113:97, предводјени српским играчем Николом Јокићем који је постигао 32 поена и изједначили се са Лос Андјелес Клиперсима на трећем месту Западне конференције у НБА лиги. Јокић је… »
Убедљиви Денвер, маестрална партија Јокића
Дневник 06.05.2021
ДЕНВЕР: Кошаркаши Денвера савладали су ноћас Њујорк са 113:97, и уписали 44. тријумф у сезони, а најзаслужнији за победу поново је био маестрални Никола Јокић. Српски центар забележио је 32 поена (10-16 шут из игре), 12 скокова… »
Богдан "тхе тројка" Богдановић! Србин "сипао" тројке и повео Атланту до неочекивано лаког и убедљивог тријумфа над Финиксом…
Спортал блиц 06.05.2021
убедљиво су славили над резултатом 135:103, а на паркету је блистао српски кошаркаш . Домаћи су неочекивано лако победили другу екипу Истока и тако везали три победе, док је Финикс забележио први пораз после серије од пет… »
Богдан тројкама решетао Финикс, па скакао од среће ВИДЕО
Нова 06.05.2021
Атланта Хокси су против Финикс Санса уписали једну од убедљивијих победа ове сезоне (135:103), а још једном је бриљирао наш Богдан Богдановић, иако је овог пута имао смањену минутажу. Бек шутер је за само 23 минута на паркету… »
Јокић закуцавао, „висио“ на обручу и демолирао Њујорк ВИДЕО
Нова 06.05.2021
Никола Јокић одиграо је још једну незаборавну партију у тријумфу Денвер Нагетса над Њујорк Никсима са 113:94. Српски центар је за само 29 минута на паркету убацио 32 поена, те уписао и 12 скокова и шест асистенција. Јокић је… »
Невиђена доминација Николе Јокића - тражио да игра повређен: Дао 24 поена за четвртину, закуцавао ривала! (видео)
Мондо 06.05.2021
Каква лакоћа... Каква лакоћа... Никола Јокић био је под знаком питања за Денвер због повреде прста на нози, међутим стиснуо је зубе и заиграо против Њујорка - и то како! Српски центар није желео да пропусти меч за Нагетсе, иако… »
Денверово савршенство и Јокићева монструозна прва деоница одували Никсе (видео)
Моззарт спорт 06.05.2021
Нови дабл-дабл српског центра. У првој четвртини гласило је: Никола Јокић 24 – Њујорк Никси 12 поена. Ту се комплетна прича завршила. Разбуцао је српски центар Никсе као беба звечку, угасио им је сваку наду већ у првом кварталу… »
Нови дабл-дабл Николе Јокића: 24 поена српског аса у првој четвртини (видео)
ФОТО: АП Постигао је 24 од 34 поена екипе из Колорада Јокић у првих 12 минута, двоструко више од целе екипе из Њујорка. После фуриозне прве деонице отишао је на одмор јер ДЕнвер има проблема са повредама и умором играча, али… »
Богдан тројкама угасио сунца: Још једно вече за памћење српског бека (видео)
Фото АП Додао је Богдан и шест асистенција. Поред Богдановића и Капеле двоцифрен учинак имали су и Тре Јанг, Данило Галинари, Лу Вилијамс, Оњека Оконгву и Кевин Уертер. Код Санса, Девин Букер је са 30 поена био убедљиво… »
Вести дана »

Ангелина Топић освојила бронзану медаљу на Светском првенству у Токију уз емотивне тренутке и подршку оца
Наслови.аи пре 3 сатајош 93 повезане

Суботичани на два точка: Протестна вожња у знак солидарности са студентима и жртвама
Сербиан Невс Медиа пре 17 минутајош 22 повезане

Израелске снаге настављају окупацију града Газе, хиљаде беже пред тенковима
BBC News пре 9 сатијош 17 повезаних