Povezane vesti
Naselje Čardak bez vode
Dnevnik 06.05.2021
Zbog radova na sanaciji havarije, bez vode će do 14 sati biti celo naselje Čardak. Zbog sanacije havarije, bez vode će do 14 sati biti međunarodni put ka Čeneju, kod Instituta „NS Seme“. Kako napominju u JKP „Vodovod i kanalizacija“, postoji mogućnost da… »
Naselje Čardak i deo Novog Sada bez vode zbog havarije
Moj Novi Sad 06.05.2021
Zbog radova na sanaciji havarije, bez vode će danas do 14 sati biti celo naselje Čardak u Sremskoj Kamenici, kao i međunarodni put ka Čeneju, kod Instituta "NS Seme". Postoji mogućnost da će u toku radova, ukoliko za tim bude potrebe, blokada vodovodne… »
Bez vode naselje Čardak i međunarodni put ka Čeneju
RTV 06.05.2021
NOVI SAD - Zbog radova na sanaciji havarije bez vode će do 14 sati biti celo naselje Čardak, kao i međunarodni put ka Čeneju, kod Instituta „NS Seme“. Postoji mogućnost da će u toku radova, ukoliko za tim bude potrebe, blokada vodovodne mreže biti… »
Deo Ledinaca u petak devet sati bez vode
Moj Novi Sad 06.05.2021
Zbog planiranih radova na vodovodnoj mreži, bez vode će u petak, 7. maja, od 8 do 17 sati biti ulice Karađorđeva i Vuka Karadžića u Ledincima. Postoji mogućnost da će u toku radova, ukoliko za tim bude potrebe, blokada vodovodne mreže biti produžena i… »
Vesti dana »
Novak Đoković: "Pobedio sam najboljeg na svetu, šta mislite kako sam?"
Mondo pre 3 satajoš 88 povezanih
Đurić: Tvrdnje da Ministarstvo spoljnih poslova opstruiše glasanje naših građana u inostranstvu su laž
Newsmax Balkans pre 4 satijoš 46 povezanih
Jagma za ogrevom u Srbiji uoči starta grejne sezone: Za tonu peleta potrebno od 42 do 48 hiljada dinara
Kurir pre 13 satijoš 8 povezanih
Preliminarni rezultati izbora u BiH: Minić vodi u trci za predsednika RS, Cvijanović za srpskog člana Predsedništva
Newsmax Balkans pre 9 minutajoš 132 povezane
Fudbaleri Srbije poraženi od Holandije, domaćin u Ajndhovenu "odbranio" pobedu
RTV pre 39 minutajoš 38 povezanih