Повезане вести

КОН: Свакако смо у ситуацији пред отварање, али морамо бити опрезни

КОН: Свакако смо у ситуацији пред отварање, али морамо бити опрезни

Мој Нови Сад 06.05.2021
Епидемиолог др Предраг Кон рекао је за РТС да не може да прејудицира одлуке Кризног штаба који данас заседа, али је најавио да ће вероватно бити отварања. "Морамо да будемо опрезни, јер чим се опустимо то се види за недељу… »
"Не разумем људе који живе сами, два брака су два живота. Весну сам упознао у 10. години" Животна прича Предрага Кона

"Не разумем људе који живе сами, два брака су два живота. Весну сам упознао у 10. години" Животна прича Предрага Кона

Блиц 06.05.2021
У опширној исповести, епидемиолог Предраг Кон открио је бројне детаље из свог живота који до сада нису били познати јавности. - Рођен сам 10. јуна 1955, у три ујутру, у Железничкој болници у Београду. Данас је то део КБЦ „Др… »
Жену сам упознао са 10 година, више сам зарађивао у кафани него у болници: Детаљи из живота др Кона које нико није знао

Жену сам упознао са 10 година, више сам зарађивао у кафани него у болници: Детаљи из живота др Кона које нико није знао

Мондо 06.05.2021
Епидемиолог и члан Кризног штаба отворио душу! Епидемиолог и члан Кризног штаба отворио душу! Епидемиолог који је због пандемије корона вируса постао једна од најпознатијих личности у Србији отворио је душу за домаће медије. Др… »

Вести дана »