Povezane vesti

Ziđin: Na vreme ispunjeni svi zahtevi inspekcijskog tima

Politika 06.05.2021
Kompanija Srbija Ziđin koper saopštila je danas da je radna grupa Vlade Srbije za nadzor svih potencijalnih zagađivača reke Pek utvrdila da je Ziđin na vreme ispunio sve zahteve inspekcijskog tima. „Konstatovano je da je Srbija Ziđin koper… »

Ziđin: Ispunili smo zahteve inspekcije o prečišćavanju otpadnih voda

Danas 06.05.2021
Radna grupa Vlade Srbije za nadzor svih potencijalnih zagađivača reke Pek Rudnik bakra Majdanpek, koji posluje u sastavu Serbia Ziđin Koper, realizovao je naložene mere za povećanje efikasnosti prečišćavanja voda u majdanpečkom rudniku… »

Ziđin: Ispunili smo zahteve Vlade Srbije

N1 Info 06.05.2021
Radna grupa Vlade Srbije za nadzor svih potencijalnih zagađivača reke Pek proverila je 29. aprila da li je Rudnik bakra Majdanpek ispunio sve zahteve vezane za eliminisanje uticaja na kvalitet vode u reci i konstatovano je da je Serbia Ziđin Copper… »

Ziđin: Na vreme ispunjeni svi zahtevi inspekcijskog tima

RTV 06.05.2021
BOR - Kompanija Serbia Zijin Copper saopštila je danas da je radna grupa Vlade Srbije za nadzor svih potencijalnih zagađivača reke Pek utvrdila da je Ziđin na vreme ispunio sve zahteve inspekcijskog tima. "Konstatovano je da je Serbia Zijin Copper… »

Zidjin: Ispunili smo zahteve inspekcije o prečišćavanju otpadnih voda

Novi magazin 06.05.2021
Radna grupa Vlade Srbije za nadzor svih potencijalnih zagadjivača reke Pek utvrdila je da je kompanija Zijin kuper (Zijin Copper) koja upravlja RTB Borom ispunila na vreme sve zahteve inspekcije o prečišćavanju voda, saopštila je danas ta kompanija… »

Radna grupa Vlade utvrdila: Ziđin ispunio na vreme sve zahteve inspekcijskog tima

B92 06.05.2021
Kompanija Ziđin koper realizovala je naložene mere za povećanje efikasnosti prečišćavanja voda u majdanpečkom rudniku, saopšteno je danas iz te kompanije. Radna grupa Vlade Srbije za nadzor svih potencijalnih zagađivača reke Pek i inspekcijski… »

Radna grupa Vlade Srbije: "Ziđin" ispunio na vreme sve zahteve inspekcijskog tima

RTS 06.05.2021
Radna grupa Vlade Srbije za nadzor svih potencijalnih zagađivača reke Pek konstatovala je da je Serbija "Ziđin koper" realizovala naložene mere za povećanje efikasnosti prečišćavanja voda u majdanpečkom rudniku. Kompanija preduzima niz drugih… »

Vesti dana »