Повезане вести

Доктор шеклер осудио антиваксере: Позивам све који су променили мишљење да кажу зашто су то учинили!

Доктор шеклер осудио антиваксере: Позивам све који су променили мишљење да кажу зашто су то учинили!

Вечерње новости 06.05.2021
Фото: Принтсцреен/РТС - Присталица сам едукације, понављања информација, разјашњавања чињеница. Знање је моћ, а незнање надмоћ. Ако се пласира знање, онда ће оно да "спусти" то незнање. Ја се никад не бих вакцинисао ако… »
Шеклер о могућем попуштању мера: Најпре би требало да донесу конкретне резултате

Шеклер о могућем попуштању мера: Најпре би требало да донесу конкретне резултате

Блиц 06.05.2021
Мере би најпре требало да донесу конкретне резултате, а када би се поштовале, онда не би било проблема, изјавио је вирусолог и имунолог Миланко Шеклер. Говорећи о најављивању попуштања епидемиолошких мера, каже да он припада… »
Шеклер: Антиваксери који су се вакцинисали да кажу зашто су променили мишљење

Шеклер: Антиваксери који су се вакцинисали да кажу зашто су променили мишљење

Н1 Инфо 06.05.2021
Вирусолог и имунолог Миланко Шеклер каже за Н1 да позива антиваксере који су променили своје мишљење и вакцинисали се да кажу због чега су то учинили. "Присталица сам едукације, понављања информација, разјашњавања… »

Вести дана »