Повезане вести
Доктор шеклер осудио антиваксере: Позивам све који су променили мишљење да кажу зашто су то учинили!
Вечерње новости 06.05.2021
Фото: Принтсцреен/РТС - Присталица сам едукације, понављања информација, разјашњавања чињеница. Знање је моћ, а незнање надмоћ. Ако се пласира знање, онда ће оно да "спусти" то незнање. Ја се никад не бих вакцинисао ако… »
Шеклер о могућем попуштању мера: Најпре би требало да донесу конкретне резултате
Блиц 06.05.2021
Мере би најпре требало да донесу конкретне резултате, а када би се поштовале, онда не би било проблема, изјавио је вирусолог и имунолог Миланко Шеклер. Говорећи о најављивању попуштања епидемиолошких мера, каже да он припада… »
Шеклер: Антиваксери који су се вакцинисали да кажу зашто су променили мишљење
Н1 Инфо 06.05.2021
Вирусолог и имунолог Миланко Шеклер каже за Н1 да позива антиваксере који су променили своје мишљење и вакцинисали се да кажу због чега су то учинили. "Присталица сам едукације, понављања информација, разјашњавања… »
Вести дана »
Милан Недељковић преузима функцију председника Управе БМВ АГ од маја 2026.
Наслови.аи пре 18 минутајош 25 повезаних
Ценовници по уредби: Грађанима доступан увид у све цене производа
Ист медиа пре 1 сатјош 24 повезане
Вучич: Постоје три опције за НИС, 15. јануар крајњи рок за решење
Нова економија пре 23 минутајош 18 повезаних
Почетак примене Закона "Свој на своме" за упис права својине на непокретностима у Србији са преко 32.000 пријава у прва три дана
Наслови.аи пре 0 минутајош 44 повезане
Међународна невладина организација Србију сврстала у категорију „под репресијом“
Данас пре 1 сатјош 18 повезаних