Povezane vesti
Ivana, izvini, ali ja idem u Nenadov stan: Tara šokirala nakon diskvalifikacije - "Čekam da mi se njegovi jave i odoh"
Mondo 06.05.2021
Tara Simov diskvalifikovana je iz Zadruge 4 nakon haosa koji je sinoć napravila u Beloj kući. Tara Simov diskvalifikovana je iz Zadruge 4 nakon haosa koji je sinoć napravila u Beloj kući. Tara Simov je izbačena zbog divljanja u Zadruzi, fizičkog napada… »
(Video) Tara Simov histerisala i besnela u lajvu: Psovala, pokazivala srednji prst i prekinula prenos uživo
Blic 06.05.2021
Tara Simov diskvalifikovana je iz "Zadruge 4" nakon haosa koji je sinoć napravila u Beloj kući. Ona se sada uključila uživo na nekoliko sekundi preko svog Instagram profila. - Kako je to odjednom Nenad najodvratniji? Zanima me isto tako odakle… »
Ša rekao Tari da se odmah USELI u njegov STAN! Evo šta im je Ivana PORUČILA!
Svet & Skandal 06.05.2021
Nenad Aleksić Ša emotivno se slomio nakon diskvalifikacije Tare Simov, te se javno obratio svojoj porodici i poručio im da pomognu Tari da se useli u njegov stan na Novom Beogradu. –Dođi do Tare, neka ide na Fontanu. Sve uradi da joj bude dobro. Ima para… »
"Neka pričeka kod kontejnera, videla sam da voli đubre" Kija Kockar oplela po Ša i Tari nakon njene diskvalifikacije
Blic 06.05.2021
Tara Simov diskvalifikovana je iz "Zadruge 4" nakon haosa koji je sinoć napravila u Beloj kući. Ša je molio rođenog brata da se pobrine za buduću snajku, smesti je u stan na novobeogradskoj Fontani i obezbedi sve potrebno, što je do suza nasmejalo Kiju… »
"Malo sam psihički loše": Tara se oglasila nakon diskvalifikacije, pa objavila sliku s drugim muškarcem! (foto)
Mondo 06.05.2021
Diskvalifikovana učesnica rijalitija poručila Nenadu Aleksiću da ga voli. Diskvalifikovana učesnica rijalitija poručila Nenadu Aleksiću da ga voli Nakon burne i sramotne noći prepune nasilja u Zadruzi, Tara Simov je izbačena iz rijalitija. Dok reper Ša… »
Prvi put se oglasila i priznala: Ivana Aleksić otkrila šta je sa stanom u kojem je živela s reperom!
Mondo 06.05.2021
Dok Ša plače za Tarom, evo šta radi njegova žena! Dok Ša plače za Tarom, evo šta radi njegova žena! Tara Simov, s kojom je reper Nenad Aleksić Ša mesecima unazad varao još uvek zakonitu suprugu Ivanu Aleksić, danas je diskvalifikovana iz Zadruge. Pre… »
Oglasila se Ivana Aleksić nakon tarine diskvalifikacije Prvo priznanje nakon spekulacija o iseljenju iz stana
Blic 06.05.2021
Tara Simov diskvalifikovana je iz "Zadruge 4" nakon haosa koji je sinoć napravila u Beloj kući. Nenad Aleksić Ša se nakon njene diskvalifikacije kroz suze obratio svom rođenom bratu Peđi. On ga je zamolio da prihvati Taru u stan i da je obezbedi. - Dođi… »
Reper ŠA se RASPAO nakon Tarine diskvalifikacije! Ovo je TRAŽIO od svoje PORODICE!
Svet & Skandal 06.05.2021
Nenad Aleksić Ša je emitovno pukao kada je saznao da Tara Simov napušta rijaliti, zbog diskvalifikacije. Iako, se ovo jutra s njom sukobio i verbalno i fizički, reper je plakao kao kiša. Ša je pomagao Tari da spakuje stvari, ali je to jedva uradio jer je… »
Vesti dana »

Promenljivo oblačno vreme za kraj nedelje, a onda sledi postepeni porast temperature
Euronews pre 1 satjoš 18 povezanih

Putnička vozila na Batrovcima čekaju šest sati, na Horgošu 90 minuta
N1 Info pre 55 minutajoš 10 povezanih

Vučević pominje kraj godine kao realan datum za sledeće izbore. Ako ste mislili da je pričao o 2025. – prevarili ste se
Nova pre 1 satjoš 4 povezane

Vučić danas u 11 časova predstavlja ekonomske mere za podizanje životnog standarda
iKragujevac pre 1 satjoš 10 povezanih

Zelenski uveo nove pakete sankcija firmama i pojedincima koji podržavaju Rusiju: "Treba da osete pritisak sveta"
Blic pre 5 satijoš 4 povezane