Povezane vesti
Zverev eliminisao Evansa za četvrtfinale s Nadalom
Nova 06.05.2021
Nemački teniser Aleksandar Zverev plasirao se u četvrtfinale Mastersa u Madridu, pošto je pobedio Britanca Danijela Evansa u dva seta 6:3, 7:6. Zverev, šesti teniser sveta, pobedio je Evansa, 26. na ATP lista posle sat i 39 minuta igre. Nemac je prvi… »
Horor favorita u Madridu: Ispali Cicipas i Rubljov
Nova 06.05.2021
Norveški teniser Kasper Rud plasirao se u četvrtfinale turnira u Madridu, nakon što je pobedio Grka Stefanosa Cicipasa u dva seta 7:6, 6:4. Meč između Ruda, 22. igrača sveta i Cicipasa petog na ATP listi trajao je sat i 35 minuta. Može se reći da je… »
Rud u četvrtfinalu turnira u Madridu
Novi magazin 06.05.2021
Norveški teniser Kasper Rud plasirao se u četvrtfinale turnira u Madridu, nakon što je danas pobedio Grka Stefanosa Cicipasa u dva seta 7:6, 6:4. Meč izmedju Ruda, 22. igrača sveta i Cicipasa petog na ATP listi trajao je sat i 35 minuta. Rud će u… »
Nadal: U Madridu sam, ne mislim o Parizu
N1 Info 06.05.2021
Španski teniser Rafael Nadal zadovoljan je partijom protiv Alekseja Popirina i plasmanom u četvrtfinale Mastersa u Madridu. Rafa je nad Australijancem trijumfovao na rutinski način po setovima 6:3, 6:3. „Igrao sam dobro, mada je protivnik bio težak, jer… »
Nadal se plasirao u četvrtfinale mastersa u Madridu
Sportski žurnal 06.05.2021
Nadal je do pobede nad 76. teniserom sveta došao za sat i 20 minuta igre. Drugi teniser sveta Španac Rafael Nadal plasirao se u četvrtfinale mastersa u Madridu pošto je pobedio Australijanca Alekseja Popirina sa 6:3, 6:3. Španac je u prvom setu vodio sa… »
Nadal sigurno grabi ka masters tituli u Madridu
Nova 06.05.2021
Drugi teniser sveta Španac Rafael Nadal plasirao se u četvrtfinale mastersa u Madridu pošto je pobedio Australijanca Alekseja Popirina sa 6:3, 6:3. Nadal je do pobede nad 76. teniserom sveta došao za sat i 20 minuta igre. Španac je u prvom setu vodio sa… »
Prva teniserka sveta stigla u finale Madrida
Sportske.net 06.05.2021
Prva teniserka sveta Australijanka Ešli Barti plasirala se danas u finale mastersa u Madridu, pobedivši špansku igračicu Paulu Badosu sa 6:4, 6:3. Barti je 62. teniserku sveta pobedila za sat i 17 minuta igre. Kasnije danas u drugom polufinalu mastersa u… »
Barti prva finalistkinja turnira u Madridu
Nova 06.05.2021
Prva teniserka sveta, Australijanka Ešli Barti plasirala se u finale turnira u Madridu. Ona je pobedila špansku igračicu Paulu Badosu sa 6:4, 6:3. Barti je 62. teniserku sveta savladala za sat i 17 minuta igre. Tokom prvog seta je tek četvrtu brejk… »
Vesti dana »
Hrvati horski kukaju iako je Matanović sam priznao: „Osetio sam da me je zakačila“, selektor tvrdi da je suđenje ipak bilo loše!
Hot sport pre 1 satjoš 39 povezanih
VJT: Podignuta optužnica protiv mladića koji se sumnjiče da su pretukli učenika u Novom Sadu
N1 Info pre 2 satajoš 18 povezanih
Hrvatska eliminisana u trileru, Španija jeste furija, Švajcarci rutinski protiv Alžira
BBC News pre 12 minutajoš 101 povezana
Uhapšen maloletnik, sumnja se da je od vlasnika više objekata pokušao da iznudi dva miliona evra
N1 Info pre 42 minutajoš 15 povezanih