Povezane vesti
Dačić: Vladajuća koalicija da ide zajedno na izbore, zahtevi opozicije – biznis
N1 Info 07.05.2021
Predsednik Socijalističke partije Srbije Ivica Dačić izjavio je da "ostaje pri stavu da bi stranke vladajuće koalicije trebalo da nastupe na jednoj listi" na predstojećim izborima. „I ne mislim to zbog izbornog rezultata, nego smatram da bi sve partije… »
Dačić: Svi iz vlasti treba zajedno da nastupe na izborima
Danas 07.05.2021
Predsednik Socijalističke partije Srbije (SPS) Ivica Dačić izjavio je da „ostaje pri stavu da bi stranke vladajuće koalicije trebalo da nastupe na jednoj listi“ na predstojećim izborima. „I ne mislim to zbog izbornog rezultata, nego smatram da bi sve… »
Dačić: Svi iz vlasti treba zajedno da nastupe na izborima
Nova 07.05.2021
Predsednik Socijalističke partije Srbije (SPS) Ivica Dačić izjavio je da "ostaje pri stavu da bi stranke vladajuće koalicije trebalo da nastupe na jednoj listi" na predstojećim izborima. „I ne mislim to zbog izbornog rezultata, nego smatram da bi sve… »
Vesti dana »
Danas promenljivo i toplo, popodne pljuskovi, grmljavina i moguć grad
Glas Zaječara pre 1 satjoš 33 povezane
Drama u Dortmundu: Muškarac za koga se veruje da je državljanin Srbije ranio policajca, pa se zabarikadirao sa decom
NIN pre 1 satjoš 25 povezanih
Iranski dron pogodio međunarodni aerodrom u Kuvajtu, ima povređenih
Beta pre 46 minutajoš 23 povezane
Ukrajinski dron pogodio autobus sa putnicima u Donjecku, najmanje sedmoro mrtvih, napadnut najveći ruski naftni terminal u Baltičkom moru
Danas pre 1 satjoš 17 povezanih
SAD predložile nove carine na uvoz iz 60 ekonomija zbog prisilnog rada
NIN pre 41 minutajoš 14 povezanih