Povezane vesti
Dačić: Vladajuća koalicija da ide zajedno na izbore, zahtevi opozicije – biznis
N1 Info 07.05.2021
Predsednik Socijalističke partije Srbije Ivica Dačić izjavio je da "ostaje pri stavu da bi stranke vladajuće koalicije trebalo da nastupe na jednoj listi" na predstojećim izborima. „I ne mislim to zbog izbornog rezultata, nego smatram da bi sve partije… »
Dačić: Svi iz vlasti treba zajedno da nastupe na izborima
Danas 07.05.2021
Predsednik Socijalističke partije Srbije (SPS) Ivica Dačić izjavio je da „ostaje pri stavu da bi stranke vladajuće koalicije trebalo da nastupe na jednoj listi“ na predstojećim izborima. „I ne mislim to zbog izbornog rezultata, nego smatram da bi sve… »
Dačić: Svi iz vlasti treba zajedno da nastupe na izborima
Nova 07.05.2021
Predsednik Socijalističke partije Srbije (SPS) Ivica Dačić izjavio je da "ostaje pri stavu da bi stranke vladajuće koalicije trebalo da nastupe na jednoj listi" na predstojećim izborima. „I ne mislim to zbog izbornog rezultata, nego smatram da bi sve… »
Vesti dana »
AI optimizam nadjačao inflaciju: američke akcije ponovo rastu
Bloomberg Adria pre 1 satjoš 55 povezanih
Poslanici Skupštine Srbije završili rad, nastavak rasprave o setu izbornih zakona u četvrtak
Newsmax Balkans pre 1 satjoš 44 povezane
Brat pevača grupe Lavina poslao poruku Srbima: Oglasio se iz Beča nakon što su prošli u finale Evrovizije (foto)
Blic pre 16 minutajoš 72 povezane
Rusija lansirala najmanje 800 dronova na Ukrajinu: "Jedan od najdužih i najvećih napada od početka rata"
Newsmax Balkans pre 1 satjoš 25 povezanih