Povezane vesti
Izrada nove nacionalne strategije za rodnu ravnopravnost
RTV 07.05.2021
BEOGRAD - U Beogradu je danas održana prva sednica Radne grupe za izradu nove nacionalne strategije za rodnu ravnopravnost, a potpredsednica Vlade i predsednica Koordinacionog tela za rodnu ravnopravnost Zorana Mihajlović istakla je da je put rodne… »
Mihajlović: Put do rodne ravnopravnosti je trnovit, čast mi je da radim sa Čomić
N1 Info 07.05.2021
Predsednica Koordinacionog tela za rodnu ravnopravnost Zorana Mihajlović predsedavala je prvom sednicom Radne grupe za izradu nove nacionalne strategije za rodnu ravnopravnost i rekla da je put rodne ravnopravnosti uvek trnovit i sa puno opstrukcije… »
Vesti dana »
Tokom večeri bez zadržavanja na naplatnim stanicama auto-puteva: Evo kakvo je stanje na graničnim prelazima
Kurir pre 2 satajoš 1 povezana
Pijan tukao ženu cepanicom u glavu Užas u Zemunu: Uhapšen zbog nasilja u porodici
Blic pre 4 satijoš 1 povezana
Zelenski objavio imena kandidata za novog šefa Kabineta, nakon ostavke Andrija Jermaka
Danas pre 6 satijoš 1 povezana
(Video) Alkohol, psihijatar i razvod Vlada iz "Magla benda" o teškom periodu kroz koji je prošao: "Bože, meni ni lekovi ne mogu da pomognu, ja nisam dobro i dalje"
Blic pre 4 satijoš 1 povezana
Menadžer grada Beograda: Novi most biće tri puta veći od Starog savskog mosta
Danas pre 5 satijoš 1 povezana