Povezane vesti
Azar se izvinio navijačima Reala zbog svog ponašanja
Vesti online 07.05.2021
Fudbaler Reala Eden Azar izvinio se i rekao da nije želeo da uvredi navijače tog kluba, nakon što se smejao i šalio sa igračima Čelsija posle poraza u LŠ. – Žao mi je. Pročitao sam mnogo mišljenja o meni, nisam nameravao da uvredim navijače Real Madrida… »
Azar se prvo smejao, sad se izvinjava navijačima Reala
Nova 07.05.2021
Eden Azar je nakon što je dospeo u centar skandala jer se zajedno sa igračima Čelsija smejao nakon što je njegov klub eliminisan iz Lige pampiona, uputio je javno izvinjenje. „Žao mi je. Pročitao sam mnogo mišljenja o meni, nisam nameravao da uvredim… »
Mikel Arteta: Dokazaću da zaslužujem da budem trener Arsenala
Večernje novosti 07.05.2021
Mikel Areta foto: EPA Arsenal je sinoć završio učešće u Ligi Evropa, pošto je u dvomeču polufinala izgubio od Viljareala ukupnim rezultatom 1:2. U Londonu je sinoć bilo 0:0, a španski tim je prošlog četvrtka pobedio sa 2:1. Londonski klub ove sezone… »
Tri meča koja će svi pratiti! Finiš fudbalskih sezona, večeras padaju i neke važne odluke!
Sportal blic 07.05.2021
Tri fudbalska meča ovog petka privlače posebnu pažnju. Real Sosijedad - Elče Domaćin ne može da se izbori za Ligu šampiona, jer iako je peti - čak 17 bodova mu beži četvrtoplasirana Sevilja, no i te kako ima zbog čega da strepi u preostala četiri kola… »
Arsenal ispao iz Lige Evrope, realan fijasko nakon 26 sezona
Nova 07.05.2021
Viljareal je izbacio Arsenal u polufinalu Lige Evrope (ukupni rezultat 2:1), a to znači da bi "tobdžije" mogle da dožive scenario koji nije viđen 26 godina. Španski klub je slavio sa 2:1 u Španiji, a u revanšu nije viđen nijedan gol. Arsenal je tako… »
Vesti dana »
Advokatica Borović: Nemam informacije da je bilo ko od privedenih zadržan, uglavnom upućeni na prekršajne postupke
N1 Info pre 10 satijoš 18 povezanih
Studenti se zahvalili građanima koji su juče bili na Slaviji: „190.000 puta hvala!“
Ritam grada Kg pre 4 satijoš 25 povezanih
BLISKOISTOČNI SUKOB - Aksios: Iran načelno pristao da se reši uranijuma, Modžtaba potvrdio nacrt sporazuma
RTV pre 2 satajoš 42 povezane