Повезане вести
Метју Пери (51) мувао клинку (19) преко дејтинг апликације
Нова 07.05.2021
Кејт Харалсон, 20-годишња лична асистенткиња, у интервјуу за ПагеСикс је одлучила да раскринка холивудске звијезде које, тврди она, на тзв. елитној апликацији за упознавање Раиа, искоришћавају млађе жене. Она се, наиме, у мају… »
Звезда пријатеља мамио асистенткињу (19)? "Јесам ли стар као твој отац? Можеш урадити цовид тест и доћи код мене" (видео)
Блиц 07.05.2021
Кејт Харалсон, 20-годишња асистенткиња, у интервјуу за "ПагеСикс" одлучила је да раскринка холивудске звезде које, тврди она, на апликацији за упознавање искоришћавају млађе жене. Она се, наиме, у мају прошле године дописивала… »
Дођи код мене, старији сам од твог тате: Блам глумца из "Пријатеља" - слао клинки поруке док га вереница чека! (фото)
Мондо 07.05.2021
Девојка (19) објавила видео, ево шта јој је све причао! Девојка (19) објавила видео, ево шта јој је све причао! Глумац Метју Пери (51), популарни Чендлер из серије " Пријатељи", на стубу је срама због порука које је слао… »
Вести дана »
Пијан тукао жену цепаницом у главу Ужас у Земуну: Ухапшен због насиља у породици
Блиц пре 7 сатијош 1 повезана
Зеленски објавио списак! Неко од њих ће заменити другог човека Украјине: "Можда бих могао и да живим без њега"
Блиц пре 6 сатијош 1 повезана
(Видео) Алкохол, психијатар и развод Влада из "Магла бенда" о тешком периоду кроз који је прошао: "Боже, мени ни лекови не могу да помогну, ја нисам добро и даље"
Блиц пре 7 сатијош 1 повезана
Менаџер града Београда: Нови мост биће три пута већи од Старог савског моста
Данас пре 8 сатијош 1 повезана