Повезане вести

Партизан је био моја велика жеља! Холендер поручио - пресрећан сам! Нападач није ни желео да оде од црно-белих

Партизан је био моја велика жеља! Холендер поручио - пресрећан сам! Нападач није ни желео да оде од црно-белих

Мондо 07.05.2021
Жели да пружи још више. Жели да пружи још више. Прво појачање за наредну сезону у Хумској је Мађар! До сада позајмљени фудбалер Лугана, Филип Холендер постаје званично играч Партизана, након што су црно-бели искористили… »
ФК Партизан откупио уговор Холендера

ФК Партизан откупио уговор Холендера

Нови магазин 07.05.2021
Фудбалски клуб Партизан саопштио је данас да је од Лугана откупио уговор играча Филипа Холендера. "Због добрих партија које је пружио од доласка у Партизан до данас, фудбалски клуб Партизан искористио је клаузулу за откуп уговора… »
Холендер презадовољан: ‘Искрено, пресрећан сам!’

Холендер презадовољан: ‘Искрено, пресрећан сам!’

Хот спорт 07.05.2021
Веома задовољан након трансфера био је Филип Холендер! Пре око сат времена појавила се вест да је Партизан откупио уговор Филипа Холендера. Он је сада стигао из Лугана, којем ће Партизан трансфер исплатити у две рате. ‘Искрено… »
Холендер о останку у Партизану: Ово је било тек загревање

Холендер о останку у Партизану: Ово је било тек загревање

Нова 07.05.2021
Фудбалер Партизана Филип Холендер рекао је да је имао жељу да остане у Партизану и да је пресрећан због потписаног уговора са црно-белима. „Искрено, пресрећан сам! Звучи као фраза да се овде сјајно осећам од првог дана и да имам… »

Вести дана »