Повезане вести
Шешељ о војној бази Хрвата и Албанаца на КиМ: Нека се не изненаде ако их једног дана заспемо ракетама и све уништимо тамо…
Вечерње новости 07.05.2021
Фото: Принтскрин/илустрација Лидер радикала истакао је да странцима не одговорају албански лидери који имају крваве трагове. Шешељ је реаговао и на званичну најаву да Хрватска планира да направи војни камп на територији јужне… »
Тома Фила објаснио: Ево због чега се распала паклена идеја српских непријатеља! (видео)
Правда 07.05.2021
Адвокат Тома Фила испричао је у јутарњем програму Хепи ТВ да Хрвати не могу на своју руку да направе војни камп на територији Косова и Метохије. - Они за слање својих војника морају имати дозволу КФОР-а. Према томе, ја мислим… »
Срушени снови Албанаца и Хрвата: Тома Фила објаснио због чега се распала паклена идеја (видео)
Вечерње новости 07.05.2021
Фото: Хепи ТВ Принтскрин - Они за слање својих војника морају имати дозволу КФОР-а. Према томе, ја мислим да од тога нема ништа - рекао је Фила. Син Ратка Младића, Дарко Младић истакао је да је прича о хрватској обуци тзв… »
"Ракетама по њима и све их збрисати!" Шешељ загрмео због пакленог плана Албанаца и Хрвата против Србије!
Правда 07.05.2021
Лидер радикала истакао је да странцима не одговорају албански лидери који имају крваве трагове. Шешељ је реаговао и на званичну најаву да Хрватска планира да направи војни камп на територији јужне српске аутономне покрајине. -… »
Вести дана »
Фајненшел тајмс: Нафтна компанија из Абу Дабија главни кандидат за куповину руског удела у НИС-у
НИН пре 39 минутајош 22 повезане
Стефановић (ССП): Вучићева идеја о уласку Западног Балкана у ЕУ звучи невероватно
Бета пре 30 минутајош 25 повезаних