Povezane vesti
Nikolina Pišek otkrila detalje skandaloznog sukoba sa Severinom
Vesti online 07.05.2021
Voditeljka Nikolina Pišek otkrila je do sada nepoznate detalje žestokog sukoba sa Severinom, koji se odigrao pre nekoliko godina. Tokom gostovanja u jednoj emisiji, Nikolina je na pitanje voditeljke o neprijatnim situacijama tokom višegodišnje… »
Nikolina Pišek i severina se posvađale: Voditeljka otkrila detalje - Vređala me je i svašta mi je izgovorila zbog njega
Mondo 07.05.2021
Ispričala zašto se pevačica naljutila na nju. Ispričala zašto se pevačica naljutila na nju. Hrvatska voditeljka Nikolina Pišek svojevremeno se posvađala sa Severinom Kojić gostujući u jednoj emisiji, a sada je otkrila da ju je koleginica tada… »
"Severina me pljuvala i vređala": Svi detalji svađe Nikoline Pišek i Kojićke
Blic 07.05.2021
Nikolina Pišek otkrila je kakav je njen odnos sa Severinom Kojić i priznala da je doživela neprijatnost od strane koleginice koja ju je vređala. Gostujući u jednoj emisiji voditeljka je upitala Nikolunu da li je nekada imala problem ili neprijatnu… »
Nikolina Pišek otkrila zbog čega ju je vređala Severina
Nova 07.05.2021
Voditeljka Nikolina Pišek je otkrila do sada nepoznate detalje iz svoje karijere, te otkrila zbog čega ju je pre nekoliko godina izvređala Severina. Gostujući u jednoj emisiji voditeljka je upitala Nikolinu da li je nekada imala problem ili neugodnu… »
Vesti dana »

Studenti blokirali RTS, poručili da će blokada trajati 22 sata: Žandarmerija intervenisala, blokiran ulaz u zgradu RTS-a
Serbian News Media pre 2 satajoš 39 povezanih

Studenti FON-a u blokadi o saopštenju RTS-a o blokadi: „Ovo je za zatvor“
N1 Info pre 1 satjoš 19 povezanih

Student o incidentu sa policijom ispred RTS-a: Došlo je određenog guranja između pripadnika MUP-a i studenata
Danas pre 2 satajoš 2 povezane

Uhapšen direktor niške toplane: Sumnja se da je odgovoran za izlivanje mazuta u kanalizaciju
Blic pre 7 satijoš 1 povezana

Grčka policija pritvorila ultrakonzervativnog poslanika zbog napada na dela u Nacionalnoj galeriji
Danas pre 9 satijoš 1 povezana