Povezane vesti
Nikolina Pišek otkrila detalje skandaloznog sukoba sa Severinom
Vesti online 07.05.2021
Voditeljka Nikolina Pišek otkrila je do sada nepoznate detalje žestokog sukoba sa Severinom, koji se odigrao pre nekoliko godina. Tokom gostovanja u jednoj emisiji, Nikolina je na pitanje voditeljke o neprijatnim situacijama tokom višegodišnje saradnje… »
"Severina me pljuvala i vređala": Svi detalji svađe Nikoline Pišek i Kojićke
Blic 07.05.2021
Nikolina Pišek otkrila je kakav je njen odnos sa Severinom Kojić i priznala da je doživela neprijatnost od strane koleginice koja ju je vređala. Gostujući u jednoj emisiji voditeljka je upitala Nikolunu da li je nekada imala problem ili neprijatnu… »
Nikolina Pišek i severina se posvađale: Voditeljka otkrila detalje - Vređala me je i svašta mi je izgovorila zbog njega
Mondo 07.05.2021
Ispričala zašto se pevačica naljutila na nju. Ispričala zašto se pevačica naljutila na nju. Hrvatska voditeljka Nikolina Pišek svojevremeno se posvađala sa Severinom Kojić gostujući u jednoj emisiji, a sada je otkrila da ju je koleginica tada vređala i… »
Nikolina Pišek otkrila zbog čega ju je vređala Severina
Nova 07.05.2021
Voditeljka Nikolina Pišek je otkrila do sada nepoznate detalje iz svoje karijere, te otkrila zbog čega ju je pre nekoliko godina izvređala Severina. Gostujući u jednoj emisiji voditeljka je upitala Nikolinu da li je nekada imala problem ili neugodnu… »
Vesti dana »

Upravo se oglasio MUP Srbije Evo ko je uhapšen zbog napada na policiju u Novom Pazaru
Alo pre 20 minutajoš 42 povezane

Nacionalni centar: Očekuju se talasi visoki do 2,3 metra na obali Perua
Euronews pre 15 minutajoš 211 povezana

Vremenska prognoza i upozorenje o vodostajima u Srbiji za 30. jul i naredne dane
Naslovi.ai pre 0 minutajoš 29 povezanih

(BLOG) Studenti DUNP proglasili pobedu: Večeras novi protesti u Kraljevu, Novom Pazaru i Kragujevcu
N1 Info pre 44 minutajoš 22 povezane

JANAF dobio licencu OFAC-a za nastavak transporta nafte do NIS-a do 27. avgusta 2025.
Naslovi.ai pre 4 satijoš 18 povezanih