Повезане вести
Хандке у Бањалуци: Срећан сам што сам овде
РТС 07.05.2021
Аустријски писац и нобеловац Петер Хандке састао се у Бањалуци са највишним званичницима Републике Српске где му је уручен орден Републике Српске. Петер Хандке примио је Орден Републике Српске на ленти за изузетан рад и заслуге… »
Хандке одликован у Бањалуци: Жељка Цвијановић нобеловцу уручила Орден Републике Српске (фото)
Вечерње новости 07.05.2021
Фото: АТА имагес Председница РС изјавила је да је долазак нобеловца Петера Хандкеа велико задовљство за Бањалуку и РС, те да Српска цени озбиљно светско стваралаштво, које долази из пера и мозга човека који ју је посетио. -… »
Хандке: Дошао сам у Српску упркос јаким ветровима који су били против тога
Спутник 07.05.2021
Нобеловац Петер Хандке изјавио је данас у Бањалуци да је одлучио да дође у Републику Српску упркос „јаким ветровима“ који су били против тога. „Срећан сам што сам овде. Ово је велики тренутак за мене“, рекао је Хандке у… »
Нобеловац добио споменик у центру Бањалуке Хандке: Срећан сам што сам овде, ово је велики тренутак за мене
Блиц 07.05.2021
Нобеловац Петер Хандке изјавио је данас у Бањалуци да је одлучио да дође у Републику Српску упркос јаким вјетровима који су били против тога. - Срећан сам што сам овде. Ово је велики тренутак за мене - рекао је Хандке новинарима… »
Срећан сам што сам овде: Хандке - "Дошао сам у Српску упркос јаким ветровима који су били против тога"
Вечерње новости 07.05.2021
Фото: Ведран Севчук - Срећан сам што сам овде. Ово је велики тренутак за мене - рекао је Хандке у Бањалуци након састанка са највишим званичницима Републике Српске. Он је нагласио да његове импресије најбоље описују стихови… »
Нобеловац Петер Хандке у Бањалуци: "Срећан сам што сам овде"
Телеграф 07.05.2021
Председница Републике Жељка Цвијановић уручила је данас у Бањауци Орден Републике Српске на ленти нобеловцу за књижевност. Нобеловац Петер Хандке изјавио је данас у Бањалуци да је одлучио да дође у Републику Српску упркос… »
Вести дана »

Временска прогноза за 4. август: Стиже освежење, пада температура уз локалне непогоде
Мондо пре 1 сатјош 6 повезаних

"Суд у року од пет дана да утврди да ли дужник има други дом": Комора извршитеља о предлогу Вучића: Неопходна промена и Устава и закона
Блиц пре 36 минутајош 1 повезана

УКРАЈИНСКА КРИЗА Зеленски: Правимо списак за размену 1.200 заробљеника с Русијом; Индија није забранила увоз руске нафте
РТВ пре 15 минутајош 1 повезана

(Видео) "спалили су их живе у породичној кући": Нада 30 година од акције "Олуја" не зна шта је са посмртним остацима њених родитеља
Блиц пре 25 минутајош 2 повезане