Povezane vesti
Handke u Banjaluci: Srećan sam što sam ovde
RTS 07.05.2021
Austrijski pisac i nobelovac Peter Handke sastao se u Banjaluci sa najvišnim zvaničnicima Republike Srpske gde mu je uručen orden Republike Srpske. Peter Handke primio je Orden Republike Srpske na lenti za izuzetan rad i zasluge na polju kulturnog i… »
Handke odlikovan u Banjaluci: Željka Cvijanović nobelovcu uručila Orden Republike Srpske (foto)
Večernje novosti 07.05.2021
Foto: ATA images Predsednica RS izjavila je da je dolazak nobelovca Petera Handkea veliko zadovljstvo za Banjaluku i RS, te da Srpska ceni ozbiljno svetsko stvaralaštvo, koje dolazi iz pera i mozga čoveka koji ju je posetio. - Handke razume kontekst u… »
Handke: Došao sam u Srpsku uprkos jakim vetrovima koji su bili protiv toga
Sputnik 07.05.2021
Nobelovac Peter Handke izjavio je danas u Banjaluci da je odlučio da dođe u Republiku Srpsku uprkos „jakim vetrovima“ koji su bili protiv toga. „Srećan sam što sam ovde. Ovo je veliki trenutak za mene“, rekao je Handke u Banjaluci nakon sastanka sa… »
Nobelovac dobio spomenik u centru Banjaluke Handke: Srećan sam što sam ovde, ovo je veliki trenutak za mene
Blic 07.05.2021
Nobelovac Peter Handke izjavio je danas u Banjaluci da je odlučio da dođe u Republiku Srpsku uprkos jakim vjetrovima koji su bili protiv toga. - Srećan sam što sam ovde. Ovo je veliki trenutak za mene - rekao je Handke novinarima u Banjaluci nakon… »
Srećan sam što sam ovde: Handke - "Došao sam u Srpsku uprkos jakim vetrovima koji su bili protiv toga"
Večernje novosti 07.05.2021
Foto: Vedran Sevčuk - Srećan sam što sam ovde. Ovo je veliki trenutak za mene - rekao je Handke u Banjaluci nakon sastanka sa najvišim zvaničnicima Republike Srpske. On je naglasio da njegove impresije najbolje opisuju stihovi čuvene pesme nedavno… »
Nobelovac Peter Handke u Banjaluci: "Srećan sam što sam ovde"
Telegraf 07.05.2021
Predsednica Republike Željka Cvijanović uručila je danas u Banjauci Orden Republike Srpske na lenti nobelovcu za književnost. Nobelovac Peter Handke izjavio je danas u Banjaluci da je odlučio da dođe u Republiku Srpsku uprkos "jakim vetrovima" koji su… »
Vesti dana »
Specijalno tužilaštvo u Hagu traži po 45 godina zatvora za Tačija i trojicu bivših lidera tzv. OVK
RTS pre 1 satjoš 30 povezanih
ISTEKAO ROK: U Kragujevcu na šest punktova podneto oko 28.000 zahteva za upis prava svojine na nepokretnosti
InfoKG pre 49 minutajoš 73 povezane
Putevi Srbije upozorava na sneg koji će padati večeras, jaku košavu u ostatku nedelje
NIN pre 1 satjoš 51 povezana
Bokić: Priča da je policija dva i po meseca tragala za napadačem na ekipu N1 je smešna
N1 Info pre 54 minutajoš 7 povezanih