Повезане вести

Ђани: „Због ОПАСНИХ ликова добио сам ДИЈАБЕТЕС”

Ђани: „Због ОПАСНИХ ликова добио сам ДИЈАБЕТЕС”

Свет & Скандал 07.05.2021
Певач Радиша Трајковић Ђани за СВЕТ открива да је током своје каријере имао контакте и са опасним ликовима, али наглашава да га је то коштало здравља. Ђани и не крије да се због тога, као и да не буде уплетен у сумњиве радње… »
Ј*бо паре кад ти живот оде: Ђанију нарушено здравље због опасних момака - Ништа ме од тога више не интересује!

Ј*бо паре кад ти живот оде: Ђанију нарушено здравље због опасних момака - Ништа ме од тога више не интересује!

Мондо 07.05.2021
Фолкер открио какве здравствене проблеме има. Фолкер открио какве здравствене проблеме има. Радиша Трајковић Ђани недавно је доспео у жижу интересовања када је његов пословни партнер Предраг Барнић са којим држи ресторан… »
"Због жестоких људи сам добио шећер": Ђани проговорио о афери са наркотицима и оружјем

"Због жестоких људи сам добио шећер": Ђани проговорио о афери са наркотицима и оружјем

Блиц 07.05.2021
Певач Радиша Трајковић Ђани признао је да су се одређени људи с којима се дружио довели до тога да му се наруши здравствено стање. Иако је Ђани у последње време у жижи интересовања јер је његов пријатељ из Беча и пословни… »

Вести дана »