Povezane vesti
Šerbedžija: Uprkos svemu održavati ritam života
N1 Info 08.05.2021
Vreme jugoslovenskog Crnog talasa je iznedrilo FEST, rekao je glumac Rade Šerbedžija govoreći na konferenciji za medije FEST-a. Šerbedžiji je sinoć, na otvaranju ovog festivala uručena nagrada Beogradski pobednik za izuzetan doprinos filmskoj umetnosti… »
Šerbedžija: Svaki čovek od svog života može da napravi pesmu
Nova 08.05.2021
Rade Šerbedžija gost je ovogodišnjeg 49. FEST-a dvostrukim povodom: dobitnik je nagrade Beogradski pobednik za izuzetan doprinos filmskoj umetnosti i glavni glumac filma "Ribanje i ribarsko prigovaranje” hrvatskog reditelja Milana Trenca koji je deo… »
Uručenjem nagrada Radetu Šerbedžiji i Puriši Đorđeviću počeo 49. FEST (FOTO)
Danas 08.05.2021
Uručenjem nagrada glumcu Radetu Šerbedžiji i reditelju Puriši Đorđeviću večeras je u Beogradu svečano otvoren 49. Međunarodni filmski festival (FEST). Nakon uručenja nagrada u Centru Sava pušten je film „Veliko iskopavanje“. Šerbedžiji i Đorđeviću su… »
Šerbedžija na otvaranju festa: Ponosan sam da sam deo kinematografije Južnih Slovena, koji su se nekada zvali Jugosloveni
Blic 07.05.2021
Dodelom počasnih nagrada "Beogradski pobednik", za izutetan doprinos filmskoj umetnosti, glumcu Radetu Šerbedžiji i reditelju Puriši Ðorđeviću, i projekcijom filma "Veliko iskopavanje" australijaskog reditelja Sajmona Stouna, sa Keri Maligan i Rajfom… »
Otvoren 49. Fest: Uručene počasne nagrade, odata počast preminulim velikanima srpskog glumišta (foto)
Večernje novosti 07.05.2021
Foto: Milena Anđela Bogatu karijeru Puriše Đorđevića krasi više od 21 igranog filma, 50 dokumentarnih, kao i 12 knjiga. - Lepo je da je Fest opet sa nama, a dobro je da sam i ja sa vama. Snimio sam mnogo ulica, gradova, lica. Ono što sam umeo i što… »
Vesti dana »

Dogovoren istorijski sastanak: Tramp otkrio tačan datum i mesto susreta sa Putinom, Kremlj potvrdio
Euronews pre 23 minutajoš 23 povezane

Počelo uklanjanje bombe iz Drugog svetskog rata kod Beograda na vodi
RTV pre 23 minutajoš 11 povezanih

Kao da ništa nije bilo: Goran Vasić vraćen na direktorsku funkciju uprkos priznanju o falsifikovanju
N1 Info pre 13 minutajoš 1 povezana