Повезане вести
Шербеџија: Упркос свему одржавати ритам живота
Н1 Инфо 08.05.2021
Време југословенског Црног таласа је изнедрило ФЕСТ, рекао је глумац Раде Шербеџија говорећи на конференцији за медије ФЕСТ-а. Шербеџији је синоћ, на отварању овог фестивала уручена награда Београдски победник за изузетан… »
Шербеџија: Сваки човек од свог живота може да направи песму
Нова 08.05.2021
Раде Шербеџија гост је овогодишњег 49. ФЕСТ-а двоструким поводом: добитник је награде Београдски победник за изузетан допринос филмској уметности и главни глумац филма "Рибање и рибарско приговарање” хрватског редитеља… »
Уручењем награда Радету Шербеџији и Пуриши Ђорђевићу почео 49. ФЕСТ (ФОТО)
Данас 08.05.2021
Уручењем награда глумцу Радету Шербеџији и редитељу Пуриши Ђорђевићу вечерас је у Београду свечано отворен 49. Међународни филмски фестивал (ФЕСТ). Након уручења награда у Центру Сава пуштен је филм „Велико ископавање“… »
Шербеџија на отварању феста: Поносан сам да сам део кинематографије Јужних Словена, који су се некада звали Југословени
Блиц 07.05.2021
Доделом почасних награда "Београдски победник", за изутетан допринос филмској уметности, глумцу Радету Шербеџији и редитељу Пуриши Ðорђевићу, и пројекцијом филма "Велико ископавање" аустралијаског редитеља Сајмона Стоуна, са… »
Отворен 49. Фест: Уручене почасне награде, одата почаст преминулим великанима српског глумишта (фото)
Вечерње новости 07.05.2021
Фото: Милена Анђела Богату каријеру Пурише Ђорђевића краси више од 21 играног филма, 50 документарних, као и 12 књига. - Лепо је да је Фест опет са нама, а добро је да сам и ја са вама. Снимио сам много улица, градова, лица. Оно… »
Вести дана »

Руска амбасада у Лондону о инциденту са дроновима у Пољској: Контрааргументи нам нису представљени
Спутник пре 1 сатјош 32 повезане

БЛОГ УЖИВО Студенти и грађани придружују се пољопривредницима испред Покрајинске владе: Траже повлачење полиције из Ректората
Нова пре 2 сатајош 44 повезане

Руска служба: Немири у Србији производ субверзивне делатности ЕУ, циљ је власт лојална Бриселу
Бета пре 1 сатјош 20 повезаних

Циклон тутњи ка Србији Очекују нас хладна јутра, а биће и кише с грмљавином ево када нам стиже промена времена која већ захвата Европу
Дневник пре 1 сатјош 35 повезаних

Рубио обећава 'непоколебљиву подршку' Израелу у рату у Гази
Слободна Европа пре 2 сатајош 18 повезаних