Povezane vesti

Vučić najavio više od deset miliona evra pomoći za Kozarsku Dubicu, Kostajnicu, Nevesinje i Drvar

Danas 08.05.2021
Srbija i RS moraju da snaže jedna drugu i da dobro znaju šta se zbiva oko njih, poručio je Vučić Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas u Kozarskoj Dubici da će Srbija izdvojiti od 10 do 12 miliona evra da bi pomogla četiri opštine… »

Da se Jesenovac ne zaboravi i da se nikad ne ponovi

Politika 08.05.2021
DONjA GRADINA – Sećanje i priča o zločinu jedini je način da se taj zločin ne ponovi, poručio je danas predsednik Srbije Aleksandar Vučić u Donjoj Gradini i dodao da je upravo danas tamo - da pokaže poštovanje za žrtve, ali i da se stradanje… »

Dan sećanja za žrtve Jasenovca: Najvažniji mir, a Novi Jasenovci, Oluje neće nam se više dogoditi

Dnevnik 08.05.2021
DONjA GRADINA: U Spomen području Donja Gradina danas je obeležen Dan sećanja na žrtve ustaških zločina u Jasenovcu i NDH. Obeležavanju su prisustvali predsednik Srbije Aleksandar Vučić, predsedavajući i srpski član Predsedništva BiH Milorad… »

Vučić: Srbija poručuje da se Jasenovac i Oluja neće ponoviti

Slobodna Evropa 08.05.2021
Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je 8. maja u Donjoj Gradini u Bosni i Hercegovini (BiH) da se "novi Jasenovci i nove 'Oluje' " više neće dogoditi srpskom narodu, i da to poručuje "mala, nevelika, ali ponosnija, snažnija, dostojanstvenija… »

Komemoracija u Donjoj Gradini: Vučić "Nikakve "Oluje" i Jasenovci se neće ponoviti" (video)

Srbija danas 08.05.2021
Program obeležavanja Dana sećanja predviđa najpre u 9.30 sastanak Vučića, predsedavajućeg Predsedništva BiH Milorada Dodika, predsednice RS Željke Cvijanović. Predsednik Srbije Aleksandar Vučić položiće danas venac u Spomen-području Donja… »

"Novi Jasenovac i Oluja se više neće dogoditi našem narodu": Vučić položio venac u Donjoj Gradini

Telegraf 08.05.2021
Polaganjem venaca i cveća i svetom liturgijom Svetom liturgijom u Crkvi Svetih apostola Petra i Pavla obeležen je Dana sećanja na žrtve ustaškog zločina - genocida u koncentracionom logoru Jasenovac i njegovom najvećem stratištu Donjoj Gradini… »

Predsednik Vučić položio venac u Donjoj Gradini: Pomen žrtvama ustaškog terora u Jasenovcu

Srbija danas 08.05.2021
Osim predsednika Vučića, venac su položili Milorad Dodik i Željka Cvijanović. Predsednik Srbije Aleksandar Vučić poklonio se danas i položio venac žrtvama ustaškog terora u Jasenovcu, na grobnom polju "Topole" u Donjoj Gradini. A post shared by… »

U Donjoj Gradini obeležen Dan sećanja na žrtve ustaških zločina u Jasenovcu i NDH

Danas 08.05.2021
Pomen srpskim, jevrejskim i romskim žrtvama ubijenim u sistemu jasenovačkih koncentracionih logora u Drugom svetskom ratu U spomen području Donja Gradina, u Republici Srpskoj (RS), održane su ceremonije povodom Dana sećanja na žrtve ustaškog… »

Predsednik Srbije održao govor za pamćenje u Donjoj Gradini: Tada, ubiti Srbina zvanično nije bio greh

Kurir 08.05.2021
DONJA GRADINA - Sećanje i priča o zločinu jedini je način da se taj zločin ne ponovi, poručio je danas predsednik Srbije Aleksandar Vučić u Donjoj Gradini i dodao da je upravo danas tamo - da pokaže poštovanje za žrtve, ali i da se stradanje… »

Vučić na danu sećanja u Donjoj Gradini Teško je ostati nem nad ovim kostima! Srbi imaju 3 problema

Kurir 08.05.2021
Zagrlio se sa Dodikom, prisustvovao sastanku s vrhom Srpske posle kog je izjavio da će Srpska od Srbije dobiti više od 10 miliona evra pomoći. Posle sastanka održan je parastos žrtvama ustaškog logora Jasenovac. JASENOVAC - Predsednik Srbije… »

Dodik: U jasenovačkim logorima u vreme NDH-a počinjen je genocid

Beta 08.05.2021
Srpski član Predsedništva BiH Milorad Dodik izjavio je danas u Donjoj Gradini da je u Nezavisnoj Državi Hrvatskoj u Drugom svetskom ratu počinjen genocid, ali da zločin u jasenovačkim logorima nikada nije verifikovan kao genocid. "Zato naše žrtve… »

Dodik: U jasenovačkim logorima u vreme NDH-a počinjen je genocid

Novi magazin 08.05.2021
Srpski član Predsedništva BiH Milorad Dodik izjavio je danas u Donjoj Gradini da je u Nezavisnoj Državi Hrvatskoj u Drugom svetskom ratu počinjen genocid, ali da zločin u jasenovačkim logorima nikada nije verifikovan kao genocid. "Zato naše žrtve… »

Vučić: "Više od 10 miliona evra pomoći za četiri opštine"

B92 08.05.2021
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić najavio je danas da će Srbija pomoći četiri srpske opštine - tri u Republici Srpskoj, jednu u Federaciji. Srbija će pomoći sa problemima u budžetu. "Naša namera nije da pokazujemo simbolično prisustvo, već… »

Vučić: Srbija poručuje da se Jasenovac i Oluja neće ponoviti

Novi magazin 08.05.2021
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas u Donjoj Gradini da se "novi Jasenovci i nove 'Oluje'" više neće dogoditi srpskom narodu, i da to poručuje "mala, nevelika, ali ponosnija, snažnija, dostojanstvenija Srbija nego što je bila u… »

Vučić: Imamo tri problema VIDEO

B92 08.05.2021
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić sastao se danas sa načelnicima opština Kozarska Dubica, Kostajnica, Nevesinje i Drvar. Sastanku u Kozarskoj Dubici prisustvovali su i predsedavajući Predsedništva BiH Milorad Dodik, predsednica Republike Srpske… »

Donja Gradina, obeležen Dan sećanja na žrtve zločina u Jasenovcu i NDH

RTS 08.05.2021
Polaganjem venaca i cveća i svetom liturgijom u Crkvi Svetih apostola Petra i Pavla obeležen je Dan sećanja na žrtve ustaškog zločina u koncentracionom logoru Jasenovac i njegovom najvećem stratištu Donjoj Gradini. Završeno obeležavanje Dana… »

Pomen jasenovačkim žrtvama u Donjoj Gradini

N1 Info 08.05.2021
U Spomen-području Donja Gradina služen je pomen srpskim, jevrejskim i romskim žrtvama ubijenim u sistemu jasenovačkih koncentracionih logora u Drugom svetskom ratu. Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je da se "novi Jasenovci i nove Oluje"… »

Živeće srpski narod uprkos svemu: Vučić snažnom porukom završio govor u Donjoj Gradini

Večernje novosti 08.05.2021
Foto: S. M. Ne smemo da pristanemo na ćutanje, koje donosi nove logore i nove kosti, zato poručujem, novi Jasenovci, nove Oluje, neće se dogoditi našem narodu, to poručuje mala, ali snažnija i dostojanstvena Srbija - dodao je predsednik. - Nacija… »

Ovde smo da ukažemo poštovanje onima koji su stradali: Predsednik Vučić na Dan sećanja na žrtve ustaškog zločina (foto)

Večernje novosti 08.05.2021
Foto: Insatgram/avucic Tip povodom predsedik se oglasio na svom zvaničnom Instagram profilu. - Ovde Srbi ni mrtvi nisu mogli da budu Srbi. Danas ne postoji izraz koji može da pokaže razmere tog zločina. Ovde smo da ukažemo poštovanje onima koji su… »

"Novi jasenovci i oluje neće se više ponoviti": Vučić u Donjoj Gradini: Teško je ne ostati nem nad ovim kostima

Blic 08.05.2021
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić poklonio se danas i položio venac žrtvama ustaškog terora u Jasenovcu, na grobnom polju "Topole" u Donjoj Gradini. U obraćanju, Vučić je rekao da je teško "ne ostati nem nad ovim kostima, nabijenim plitko u… »

Vučić najavio više od deset miliona evra pomoći sa Kozarsku Dubicu, Kostajnicu, Nevesinje i Drvar

Beta video 08.05.2021
BANJALUKA - Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas u Kozarskoj Dubici da će Srbija izdvojiti od 10 do 12 miliona evra da bi pomogla četiri opštine, tri u Republici Srpskoj i jednu u Federaciji BiH. Beta/MOD… »

Vučić: “Ubiti Srbina zvanično nije bio greh”

Vesti online 08.05.2021
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić prisustvuje Obeležavanju Dana sećanja na žrtve ustaškog zločina-genocida Nezavisne Države Hrvatske u koncentracionom logoru Jasenovac i njegovom najvećem stratištu Donjoj Gradini. – Teško je ne ostati nem na… »

Vučić: Srbi ni mrtvi nisu smeli da budu Srbi VIDEO

B92 08.05.2021
Predsednik Srbije Aleksandar Vucic poklonio se danas i položio venac žrtvama ustaškog terora u Jasenovcu, na grobnom polju "Topole" u Donjoj Gradini. "Teško je ne ostati nem pred ovim kostima, pred zločinom nad čitavim jednog naroda. Ovde smo da… »

U Donjoj Gradini odavanje pošte žrtvama logora Jasenovac

Nova 08.05.2021
U spomen području Donja Gradina, u Republici Srpskoj (RS), počele su ceremonije povodom Dana sećanja na žrtve ustaškog zločina u koncentracionom logoru Јasenovac. Manifestacijama odavanja pošte žrtvama prusustvuje politički vrh RS i predsednik… »

Mi u granice ne diramo, jasenovci i oluje se neće desiti! "Ne smemo pristati na ćutanje koje donosi nove logore i kosti"

Mondo 08.05.2021
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić danas je prisustvovao parastosu za žrtve ustaškog logora Jasenovac. Predsednik Srbije Aleksandar Vučić danas je prisustvovao parastosu za žrtve ustaškog logora Jasenovac. Povodom obeležavanja Dana sećanja na… »

Vučić: Novi Jasenovci i Oluje neće se više ponoviti FOTO

Nova 08.05.2021
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić poklonio se danas i položio venac žrtvama ustaškog terora u Jasenovcu, na grobnom polju "Topole" u Donjoj Gradini. U obraćanju, Vučić je rekao da je teško „ne ostati nem nad ovim kostima, nabijenim plitko u… »

Vučić u donjoj Gradini poručio: Novi Jasenovci i nove Oluje neće se više ponoviti srpskom narodu (foto/video)

Večernje novosti 08.05.2021
Foto: S.M. - Teško je ne ostati nem na ovim kostima nabijenim u plitku zemlju. Ubiti Srbina zvanično nije bio greh, a Srbi ni mrtvi nisu mogli da budu Srbi - rekao je Vučić na početku obraćanja. - Najradije bih ćutao ovde, da ta ćutnja ne prelazi… »

Vučić i rukovodstvo RS u donjoj Gradini: Predsednik Srbije položio venac povodom Dana sećanja na žrtve u Jasenovcu…

Večernje novosti 08.05.2021
Foto: D. Gavrić Vučić se prethodno sastao sa predsedavajućim Predsedništva BiH Miloradom Dodikom, predsednicom RS Željkom Cvijanović i predsednikom Vlade RS Radovanom Viškovićem i načelnicima opština Kostajnica, Kozarska Dubica, Nevesinje i… »

Milorad Dodik u Donjoj Gradini: Čuvamo sećanje na mučene i ubijane Srbe i sve druge žrtve ustaša

Večernje novosti 08.05.2021
Foto: RTRS printskrin Dodik je, nakon sastanka predsednika Srbije Aleksandra Vučića sa načelnicima četiri opštine, Kozarska Dubica, Kostajnica, Nevesinje i Drvar, rekao da je osim pomoći toj opštini, danas važna tema razgovora bio i Memorijalni… »

Vučić najavio više od deset miliona evra pomoći za Kozarsku Dubicu, Kostajnicu, Nevesinje i Drvar

Beta 08.05.2021
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas u Kozarskoj Dubici da će Srbija izdvojiti od 10 do 12 miliona evra da bi pomogla četiri opštine, tri u Republici Srpskoj i jednu u Federaciji BiH. Vučić je najavio pomoć Kozarskoj Dubici… »

"Ko nema kulturu sećanja, nema ni budućnost": Vučić: Do 12 miliona evra za Kostajnicu, Dubicu, Nevesinje i Drvar

Blic 08.05.2021
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić danas polaže venac u Spomen-području Donja Gradina u Hrvatskoj povodom Dana sećanja na žrtve zločina-genocida NDH u koncentracionom logoru Jasenovac i njegovom najvećem stratištu u Donjoj Gradini. Vučić se pre… »

Vučić najavio više od deset miliona evra pomoći sa Kozarsku Dubicu, Kostajnicu, Nevesinje i Drvar

Novi magazin 08.05.2021
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas u Kozarskoj Dubici da će Srbija izdvojiti od 10 do 12 miliona evra da bi pomogla četiri opštine, tri u Republici Srpskoj i jednu u Federaciji BiH. Vučić je najavio pomoć Kozarskoj Dubici… »

Sećanje na stradanje: U Donjoj Gradini pomen žrtvama sistema logora Jasenovac (foto)

Blic 08.05.2021
U Spomen-području Donja Gradina, na grobnom mestu Hrastovi, počelo je služenje pomena srpskim, jevrejskim i romskim žrtvama mučki ubijenim u jasenovačkom sistemu hrvatskih koncentracionih logora. Parastos srpskim žrtvama služe sveštenici Srpske… »

Sećanje na stradanje: U Donjoj Gradini pomen žrtvama sistema logora Jasenovac (foto)

Blic 08.05.2021
U Spomen-području Donja Gradina, na grobnom mestu Hrastovi, počelo je služenje pomena srpskim, jevrejskim i romskim žrtvama mučki ubijenim u jasenovačkom sistemu hrvatskih koncentracionih logora. Parastos srpskim žrtvama služe sveštenici Srpske… »

Dodik nakon sastanka sa Vučićem: Zahvalan sam Srbiji za svu vrstu pomoći Republici Sprskoj, kao i Drvaru

Blic 08.05.2021
Predsedavajući i srpski član Predsedništva BiH Milorad Dodik izjavio je danas, nakon sastanka predsednika Srbije Aleksandra Vučića sa načelnicima opština Kozarska Dubica, Kostajnica, Nevesinje i Drvar, da je zahvalan Srbiji i Vučiću za… »

Vučić: Za četiri srpske opštine u BiH 10 do 12 miliona evra

Dnevnik 08.05.2021
KOZARSKA DUBICA: Predsednik Srbije Aleksandar Vučić najavio je danas da će Srbija pomoći četiri srpske opštine - tri u RS, jedna u Federaciji - sa problemima u budžetu, pomoći sa 10 do 12 miliona evra. „Naša namera nije da pokazujemo… »

Dodik: Zahvalan na pomoći Srbije Republici Srpskoj i Drvaru

Dnevnik 08.05.2021
KOZARSKA DUBICA: Predsedavajći i srpski član Predsedništva BiH Milorad Dodik izjavio je danas, nakon sastanka predsednika Srbije Aleksandra Vučića sa načelnicima opština Kozarska Dubica, Kostajnica, Nevesinje i Drvar, da je zahvalan Srbiji i… »

Vučić u Kozarskoj Dubici: Velika pomoć Srbije Republici Srpskoj - više od 10 miliona evra za četiri opštine (foto/video)

Večernje novosti 08.05.2021
Foto: O.M. Sastanak Vučića sa načelnicima opština Kostajnica, Nevesinje, Kozarska Dubica i Drvar održava se u hotelu Zepter u Kozarskoj Dubici je završen, a Vučić i Dodik su se obratili medijima. - Naša namera je da pomognemo RS i našem narodu u… »

Predsednik Vučić uputio upozorenje narodu: Imamo tri problema! (VIDEO)

Vesti online 08.05.2021
Sastanku u Kozarskoj Dubici prisustvovali su i predsedavajući Predsedništva BiH Milorad Dodik, predsednik Republike Srpske Željka Cvijanović, predsednik Vlade Republike Srpske Radovan Viškovic i predsednik Skupštine Nedeljko Čubrilović. Glavna… »

Vučić: Za četiri srpske opštine u BiH 10 do 12 miliona evra

Nova 08.05.2021
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić najavio je danas da će Srbija pomoći četiri srpske opštine - tri u RS, jedna u Federaciji - sa problemima u budžetu, pomoći sa 10 do 12 miliona evra. „Nasa namera nije da pokazujemo simbolično prisustvo, već… »

Srbija će dati do 12 miliona evra Republici Srpskoj i fbih! Pomoć za Kozarsku Dubicu, Kostajnicu, Nevesinje i Drvar

Mondo 08.05.2021
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas u Kozarskoj Dubici da će Srbija izdvojiti od 10 do 12 miliona evra da bi pomogla četiri opštine, tri u Republici Srpskoj i jednu u Federaciji BiH. Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je… »

Vučić upozorio Srbe: Imamo tri problema (video)

Večernje novosti 08.05.2021
Foto: Novosti Sastanku u Kozarskoj Dubici prisustvovali su i predsedavajući Predsedništva BiH Milorad Dodik, predsednik Republike Srpske Željka Cvijanović, predsednik Vlade Republike Srpske Radovan Viškovic i predsednik Skupštine Nedeljko… »

Dodik se zahvalio predsedniku Vučiću i Srbiji: Stiže pomoć u četiri najugroženije opštine Srpske

Srbija danas 08.05.2021
Srbija će pomoći Kozarsku Dubicu, Kostajnicu, Nevesinje i Drvar. Predsedavajći i srpski član Predsedništva BiH Milorad Dodik izjavio je danas, nakon sastanka predsednika Srbije Aleksandra Vučića sa načelnicima opština Kozarska Dubica, Kostajnica… »

Gradiće se Memorijalni centar u Donjoj Gradini: Dodik otkrio veliki zajednički plan Srbije i Srpske

Srbija danas 08.05.2021
Dodik i Vučić su danas u Donjoj Gradini na obeležavanju Dana sećanja na žrtve zločina-genocida NDH u koncentracionom logoru Jasenovac. Predsedavajući i sprski član Predsedništva BiH Milorad Dodik izjavio je da se finalizuje projekat izgradnje… »

Vučić danas na Danu Sećanja i na prijemu povodom Dana Evrope

B92 08.05.2021
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić položiće danas venac u Spomen-području Donja Gradina u BiH. Povod je Dan sećanja na žrtve zločina-genocida NDH u koncentracionom logoru Jasenovac i njegovom najvećem stratištu u Donjoj Gradini. Program… »

Predsednik Vučić stigao u Kozarsku Dubicu

Vesti online 08.05.2021
Sastanak Vučića sa načelnicima opština Kostajnica, Nevesinje, Kozarska Dubica i Drvar biće održan u hotelu Zepter u Kozarskoj Dubici. Predsednik Srbije Aleksandar Vučić, član i predsedavajući Predsjedništva BiH Milorad Dodik, predsednik… »

Sastanak Vučića sa načelnicima četiri opštine u BiH

Nova 08.05.2021
Predsednik Srbije Aleksandar Vucic sastao se danas sa nacelnicima opština Kozarska Dubica, Kostajnica, Nevesinje i Drvar. Sastanku u Kozarskoj Dubici prisustvuju i predsedavajuci Predsedništva BiH Milorad Dodik, predsednica Republike Srpske Željka… »

Predsednik Vučić sa načelnicima četiri opštine u Srpskoj: Pomoć Srbije stiže braći preko Drine

Srbija danas 08.05.2021
Predsednik Vučić će razgovarati sa načelnicima nerazvijenih opština i onih pogođenih zemljotresom. Predsednik Srbije Aleksandar Vučić sastao se danas sa načelnicima opština Kozarska Dubica, Kostajnica, Nevesinje i Drvar. Sastanku u Kozarskoj… »

Vučić stigao u kozarsku dubicu: U toku sastanak sa predstavnicima Srpske i načelnicima opština (foto)

Blic 08.05.2021
U Kozarskoj Dubici u toku je sastanak predstavnika Republike Srpske i predsednika Srbije Aleksandra Vučića sa načelnicima opština Kozarska Dubica, Kostajnica, Nevesinje i Drvar. Na sastanku su predsednica Republike Srpske Željka Cvijanović, premijer… »

Dan sećanja: Vučić danas polaže venac u Spomen-području Donja Gradina

Blic 08.05.2021
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić položiće danas venac u Spomen-području Donja Gradina u Hrvatskoj povodom Dana sećanja na žrtve zločina-genocida NDH u koncentracionom logoru Jasenovac i njegovom najvećem stratištu u Donjoj Gradini. Program… »

Vesti dana »