Povezane vesti

Pošla bratu na grob pa poginula, detalji nesreće kod Užica: Stradala u sudaru sa šleperom, povređeni sin i bratanac sedeli…

Kurir 08.05.2021
J. Đ. (61) iz Kremana kod Užica, poginula je u saobraćajnoj nesreći koja se dogodila na putu Užice - Mokra gora na ulasku u Kremna. Nesreća se dogodila kada su se sudarili automobil u kome je ona bila i kamion šleper zrenjaninskih tablica… »

Prizori užasa s mesta teške nesreće u selu Kremna kod Užica: Žena poginula, kola zgužvana u sudaru s kamionom i…

Kurir 08.05.2021
UŽICE - U saobraćajnoj nesreći koja se dogodila jutros oko 5.30 časova na putu Užice - Kotroman, u mestu Kremna, život je izgubila jedna osoba, dve su povređene. U nesreći su učestvovala tri vozila, kamion, automobil i motocikl. Poginula je žena… »

Sudar kamiona i putničkog automobila kod Užica - poginula žena

RTS 08.05.2021
Jedna osoba je poginula, a dve povređene u teškoj saobraćajnoj nesreći kod Užica, saznaje RTS. U teškoj saobraćajnoj nesreći koja se dogodila jutros oko 5.30 na putu Užice-Višegrad, kod Kremana, život je izgubila žena stara oko 60 godina. Kako… »

Šleper prešao u levu traku i udario automobil: Dedalji jezive nesreće kod Užica, žena poginula na licu mesta

Blic 08.05.2021
Prvi rezultati uviđaja posle saobraćajne nesreće koja se rano jutros dogodila na putu kroz Kremna kod Užica, a u kojoj je poginula 62-godišnja J. Đ. iz ovog sela, ukazuju da je udes izazvao šleper koji je prešao na levu kolovoznu traku i udario u… »

Krenula na bratov grob, pa poginula u udesu kod Užica

Nova 08.05.2021
J. Đ. (61) iz Kremana kod Užica, poginula je u saobraćajnoj nesreći koja se dogodila na putu Užice - Mokra gora na ulasku u Kremna. Prema prvim informacijama, nesreća se dogodila kada su se sudarili automobil u kome je ona bila i kamion šleper… »

Krenula je bratu na groblje, a onda poginula u strašnoj nesreći kod Užica! Sin i bratanac bili u automobilu

Mondo 08.05.2021
J. Đ. (61) poginula je u saobraćajnoj nesreći koja se dogodila na putu Užice - Mokra gora na ulasku u mesto Kremna. J. Đ. (61) poginula je u saobraćajnoj nesreći koja se dogodila na putu Užice - Mokra gora na ulasku u mesto Kremna. Nesreća se… »

Pošla bratu na grob pa poginula: Detalji nesreće kod Užica - stradala u sudaru sa šleperom, povređeni sin i bratanac…

Večernje novosti 08.05.2021
Foto: S. B. Nesreća se dogodila kada su se sudarili automobil u kome je ona bila i kamion šleper zrenjaninskih tablica. Nezvanično se saznaje da je žena sedela na zadnjem sedištu, dok su njen sin i bratanac bili napred. Prema rečima meštana, oni su… »

Teška nesreća kod Užica: Žena stradala na licu mesta, dve osobe povređene, kola smrskana (foto)

Blic 08.05.2021
U teškoj saobraćajnoj nesreći koja se jutros dogodila na magistralnom putu kroz selo Kremna kod Užica poginula je žena stara 61-godinu, saznaje "Blic". Ona je bila putnica u automobilu koji se kretao iz pravca Mokre Gore, a koji se iz još uvek… »

Lančani sudar kod Užica, jedna osoba poginula

Nova 08.05.2021
U saobraćajnoj nesreći, koja se dogodila jutros oko pet sati na putu Užice - Kotroman, u mestu Kremna, jedna osoba je poginula, dok su dve povređene. Žena, koja je poginula, bila je suvozač u automobilu, a povređen je vozač, kao i osoba koja je… »

Prizori užasa s mesta teške nesreće kod Užica: Žena poginula, kola zgužvana u sudaru s kamionom i motociklom (foto)

Večernje novosti 08.05.2021
Foto: Novosti U nesreći su učestvovala tri vozila, kamion, automobil i motocikl. Poginula je žena saputnik u automobilu, a povređeni su vozači autombila i motocikla.… »

Jelena krenula bratu na grob, pa poginula: Detalji tragedije kod Užica, u autu bila i dva mladića

Telegraf 08.05.2021
Nesreća se desila na ulasku u Kremna. Jelena Đ. (61) iz Kremna kod Užica, poginula je u saobraćajnoj nesreći koja se dogodila na putu Užice - Mokra gora na ulasku u Kremna. Nesreća se dogodila kada su se sudarili automobil u kome je ona bila i… »

U udesu kod Užica stradala žena, dvoje povređenih

Dnevnik 08.05.2021
UŽICE: U teškoj saobraćajnoj nesreći koja se dogodila jutros oko 5.30 na putu Užice - Kotroman, u mestu Kremna, život je izgubila jedna osoba, a dve su povređene, prenose mediji. Kako navode Novosti, u nesreći su učestvovali kamion, automobil i… »

Teška saobraćajna nesreća kod Užica: Žena poginula u udesu kamiona, automobila i motocikla

B92 08.05.2021
U teškoj saobraćajnoj nesreći koja se dogodila jutros oko 5.30 na putu Užice - Kotroman, u mestu Kremna, život je izgubila jedna osoba, a dve su povređene. Kako se navodi, u nesreći su učestvovali kamion, automobil i motocikl. Poginula je žena… »

Težak udes kod Užica: Poginula žena, povređeno dvoje

Večernje novosti 08.05.2021
Foto: S. B. U nesreći su učestvovala tri vozila, kamion, automobil i motocikl. Poginula je žena saputnik u automobilu, a povređeni su vozači autombila i motocikla. U toku je uviđaj.… »

U udesu kod Užica stradala žena, dvoje povređenih

RTV 08.05.2021
UŽICE - U teškoj saobraćajnoj nesreći koja se dogodila jutros oko 5.30 na putu Užice - Kotroman, u mestu Kremna, život je izgubila jedna osoba, a dve su povređene, prenose mediji. Kako navode Novosti, u nesreći su učestvovali kamion, automobil i… »

Težak udes kod Užica: Poginula žena, povređeno dvoje

Užice oglasna tabla 08.05.2021
U saobraćajnoj nesreći koja se dogodila jutros oko 5.30 časova na putu Užice – Kotroman, u mestu Kremna, život je izgubila jedna osoba, dve su povređene. U nesreći su učestvovala tri vozila, kamion, automobil i motocikl. Poginula je žena… »

Tragedija kod mokre gore: Žena nastradala u lančanom sudaru!

Mondo 08.05.2021
U toku je uviđaj. U toku je uviđaj. Jedna žena poginula je danas u saobraćajnoj nesreći koja se desila oko 5.30 časova na putu Užice–Kotroman, javljaju beogradski mediji. U saobraćajnoj nesreću su učestvovala tri vozila - kamion, automobil i… »

Teška nesreća kod Užica: Jedna žena poginula u sudaru 3 vozila, povređene dve osobe

Telegraf 08.05.2021
U toku je uviđaj. U saobraćajnoj nesreći koja se dogodila jutros oko 5.30 časova na putu Užice - Kotroman, u mestu Kremna, poginula je jedna osoba, a dve su povređene. U nesreći su učestvovala tri vozila, kamion, automobil i motocikl. Poginula je… »

Vesti dana »