Povezane vesti
Igor (13) našao novčanik pun para i vratio ga trudnici: Uveče joj stigao najlepši poklon
Telegraf 08.05.2021
Dečak iz Trebinja učinio gest hvale vredan. Trinaestogodišnji Igor Spaić iz Trebinja pre nekoliko dana našao je novčanik sa većom sumom novca i vratio ga vlasnici. Događaj je još humaniji jer je vlasnica bila trudnica, koja se isto veče… »
Gest za svaku pohvalu: Igor (13) iz Trebinja našao novčanik pun para i vratio ga trudnici
Blic 08.05.2021
Trinaestogodišnji Igor Spaić iz Trebinja pre nekoliko dana našao je novčanik sa većom sumom novca i vratio ga vlasnici. Događaj je još humaniji jer je vlasnica bila trudnica, koja se isto veče porodila, piše Srpskainfo. – Bio sam sa tatom u… »
Vesti dana »

Osuđen na 12 godina pripadnik Vojske Srbije koji je izazvao saobraćajnu nesreću na magistralnom putu Kraljevo – Raška
Nedeljnik pre 28 minutajoš 23 povezane

Počela prijava za besplatne udžbenike za određene kategorije učenika osnovnih škola
Nedeljnik pre 13 minutajoš 14 povezanih

Protest na Novom Beogradu Eskalirao: Sukob Stanara i „Obezbeđenja“
Serbian News Media pre 1 satjoš 12 povezanih

FOTO Student Pravnog fakulteta, čiji je otac policijski general penzionisan zbog blokada, napadnut tokom noći: „Petorica su me tukla, razbili su mi glavu“
Nova pre 1 satjoš 19 povezanih

Nove američke carine od 50 odsto za čelik i aluminijum stupile na snagu
Novi magazin pre 2 satajoš 22 povezane