Повезане вести

Драговић поново причао о црвеној звезди: Одувек сања о српском шампиону, постоји један разлог за то!

Драговић поново причао о црвеној звезди: Одувек сања о српском шампиону, постоји један разлог за то!

Мондо 08.05.2021
Фудбалер који ове сезоне игра запажену улогу у Бундеслиги близу трансфера у српски фудбал. Фудбалер који ове сезоне игра запажену улогу у Бундеслиги близу трансфера у српски фудбал. Црвена звезда ради на трансферу Александра… »
Драговић скроз отворено: Одувек је био сан да играм за Звезду, људи немају појма кроз шта сам прошао

Драговић скроз отворено: Одувек је био сан да играм за Звезду, људи немају појма кроз шта сам прошао

Моззарт спорт 08.05.2021
"Четири године нисам играо редовно и због тога сам био несрећан", каже дефанзивац Леверкузена. Искусни штопер Леверкузена Александар Драговић први пут је директно рекао да му је одувек био сан да заигра за Црвену звезду, која је… »
Драговић проговорио о доласку у Звезду: “Одувек је био сан…”

Драговић проговорио о доласку у Звезду: “Одувек је био сан…”

Вести онлине 08.05.2021
Иако се последњих неколико дана писало о томе да је дао реч и потписао предуговор, аустријски репрезентативац Алескандар Драговић није још члан црвено-белих. Ипак, он тврди да је то велика жеља: – Четири године нисам играо… »
Осмеси на маракани због драговића: „Одувек ми је сан био играти за Звезду“!

Осмеси на маракани због драговића: „Одувек ми је сан био играти за Звезду“!

Хот спорт 08.05.2021
Драговић причао о жељама у наставку сезоне и о потенцијалном доласку у Црвену звезду. Александар Драговић први пут јавно је причао о томе да му је сан да заигра за Црвену звезду која има намеру да га доведе у своје редове… »
Драговић проговорио о могућем доласку у звезду: Одувек ми је био сан да заиграм за црвено-беле

Драговић проговорио о могућем доласку у звезду: Одувек ми је био сан да заиграм за црвено-беле

Вечерње новости 08.05.2021
Фото: Н.Параушић Црвено-бели су озбиљно заинтересовани да на "Маракану" доведу штопера Бајера из Леверкузена који последњих година није стандардан и био је незадовољан због тога. Многи сматрају да би долазак у српски фудбал… »

Вести дана »