Povezane vesti
MUP zabranio ulaz mafijašima iz CG, na listi ih ima 500
Nova 08.05.2021
Ministarstvo unutrašnjih poslova Srbije dopunilo je spisak bezbednosno interesantnih osoba kojima je zabranjen ulazak iz Crne Gore. Srpska policija je napravila listu imena više od 500 osoba iz Crne Gore među kojima su navodne vođe i članovi zaraćenih… »
Ofanziva protiv klanova iz Crne Gore: Proširen spisak kriminalaca kojima je zabranjen ulazak u Srbiju na listi više od 500…
Kurir 08.05.2021
Ministarstvo unutrašnjih poslova Srbije dopunilo je spisak bezbednosno interesantnih osoba kojima je zabranjen ulazak iz Crne Gore, prenosi crnogorska Borba. Srpska policija je napravila listu imena više od 500 osoba iz Crne Gore među kojima su navodne… »
Vesti dana »
Tramp u vazduhoplovnoj bazi dočekao kineskog predsednika Sija na početku njegove zvanične posete SAD
Radio sto plus pre 9 minutajoš 30 povezanih
Oblačno i kišovito Oglasio se RHMZ sa prvim prognozama za zimu: u oktobru i toplo i hladno, a onda obrt evo šta nas čeka
Dnevnik pre 1 satjoš 21 povezana
CLS o urušavanju dela gradilišta: Neophodna momentalna ostavka beogradske sekretarke za inspekciju
Beta pre 25 minutajoš 19 povezanih
Sudija naložio Trampu da ukine zabranu pristupa Beloj kući za CNN, MS NOW i Politiko
Nedeljnik pre 1 satjoš 11 povezanih
Selektor Grčke: „Srbija je moja zemlja, ali ja sam profesionalac i želim pobedu“
Sputnik pre 39 minutajoš 15 povezanih