Povezane vesti
Kupovala sam tablete za svinje da bih smršala! Aleks šokirala izjavom, priznala sve o svom problemu: Povraćala sam i…
Kurir 08.05.2021
Aleksandra Nikolić je želela da pobegne iz "Zadruge" nakon što je Teodora Bilanović o tkrila njenu tajnu da svakodnevno povraća, a zadrugari su je optužili da i to radi da bi privukla pažnju na sebe. Nenad Lazić Neca je sa njom popričao o ovom… »
Lečila sam je 10 godina, jedva se izlečila! Aleksandrina majka ogolila dušu: Karijeru sam napustila zbog nje, ostale su…
Kurir 08.05.2021
Aleksandra Nikolić ponovo je izazvala lavinu komentara nakon što se pomirila sa Filipom Carem. Podsetimo, Aleks se zaklela u svoju majku Slovenku da nikada više neće biti sa Filipom, a sada je završila sa njim u krevetu, gde su obnovili svoj ljubavni… »
Vesti dana »

VIDEO: Neposredno pre upotrebe zvučnog topa policajci užurbano odlaze sa lokacije
Radio 021 pre 1 satjoš 53 povezane

(VIDEO) Snimak dronom okupljenih na Novom Beogradu: Nepregledna, kilometarska kolona ljudi
N1 Info pre 4 satijoš 9 povezanih

Dr Slavica Plavšić tvrdi: Nije policija bežala neposredno pre zvučnog topa, to su bili bajkeri i moj drug je bio među njima
Nova pre 41 minutajoš 26 povezanih

U požaru u diskoteci u Kočanima u Severnoj Makedoniji više od 50 mrtvih, preko 150 povređenih, uhapšeni organizatori koncerta
RTV pre 41 minutajoš 197 povezanih

Basketaši Srbije ispisali istoriju: Osvojili novo zlato i pobedili olimpijskog šampiona VIDEO
Nova pre 1 satjoš 22 povezane