Povezane vesti
Kupovala sam tablete za svinje da bih smršala! Aleks šokirala izjavom, priznala sve o svom problemu: Povraćala sam i…
Kurir 08.05.2021
Aleksandra Nikolić je želela da pobegne iz "Zadruge" nakon što je Teodora Bilanović o tkrila njenu tajnu da svakodnevno povraća, a zadrugari su je optužili da i to radi da bi privukla pažnju na sebe. Nenad Lazić Neca je sa njom popričao o ovom… »
Lečila sam je 10 godina, jedva se izlečila! Aleksandrina majka ogolila dušu: Karijeru sam napustila zbog nje, ostale su…
Kurir 08.05.2021
Aleksandra Nikolić ponovo je izazvala lavinu komentara nakon što se pomirila sa Filipom Carem. Podsetimo, Aleks se zaklela u svoju majku Slovenku da nikada više neće biti sa Filipom, a sada je završila sa njim u krevetu, gde su obnovili svoj ljubavni… »
Vesti dana »

Dan žalosti danas u Srbiji zbog tragedije u Kočanima: Ovo su pravila ponašanja, a kazne su paprene
Blic pre 1 satjoš 26 povezanih

Novi Sad - studenti u blokadi pokušali noćas da blokiraju Skupštinu grada, policija ih sprečila
RTS pre 31 minutajoš 14 povezanih

Izrael gađao Gazu, najmanje 300 mrtvih, tvrde palestinski izvori
Radio 021 pre 31 minutajoš 11 povezanih

Nastavlja se sednica parlamenta, očekuje se konstatovanje ostavke premijera Vučevića
Beta pre 1 satjoš 7 povezanih