Повезане вести
Хандке: Кад год помислим на Србију ја видим Белог анђела
Политика 09.05.2021
Вучић уручио Хандкеу Орден Карађођеве звезде. Кадгод се сетим Србије ја видим Белог анђела, икону из манастира Милешеве, рекао је вечерас истакнутом аустријском писац, нобеловац и велики пријатељ Србије и српског народа Петер… »
Председник Србије уручио орден Хандкеу, нобеловцу који негира геноцид у Сребреници
Глас Америке 09.05.2021
БЕОГРАД — Председник Србије Александар Вучић уручио је једно од највиших државних одликовања Петеру Хандкеу, аустријском књижевнику и добитнику Нобелове награде за књижевност за 2019. годину, који негира геноцид у Сребреници… »
Вучић уручио орден Србије негатору геноцида и нобеловцу Хандкеу
Слободна Европа 09.05.2021
Председник Србије Александар Вучић уручио је 9. маја једно од највиших државних одликовања Петеру Хандкеу, аустријском књижевнику и добитнику Нобелове награде за књижевност за 2019. годину, који негира геноцид у Сребреници… »
Нобеловцу Хандкеу орден Карађорђеве звезде; Председник: Захвалност Србије академику и пријатељу
РТВ 09.05.2021
БЕОГРАД - Председник Србије Александар Вучић уручио је Орден Карађорђеве звезде првог степена истакнутом аустријском писцу - добитнику Нобелове награде за књижевност, Петеру Хандкеу. Хандке је одликован за нарочите заслуге у… »
Вучић уручио Петеру Хандкеу Орден Карађорђеве звезде
Н1 Инфо 09.05.2021
Председник Србије Александар Вучић уручио је данас аустријском писцу Петеру Хандкеу Орден Карађорђеве звезде првог степена и захвалио му за све што чини за Србију. Вучић је рекао да је српски народ срећан што у своје пријатеље… »
Хандке добио орден: Нисам био спреман, хвала Србији
Нова 09.05.2021
Председник Србије Александар Вучић уручио је данас аустријском писцу Петеру Хандкеу Орден Карађорђеве звезде првог степена. Вучић је рекао да је српски народ срећан што у своје пријатеље убраја и Хандкеа. „Нашем народу бољи… »
Вучић уручио орден аустријском нобеловцу: Срећан је српски народ што за пријатеља има Хандкеа! (фото/видео)
Вечерње новости 09.05.2021
Фото: Принтсцреен Вучић се са Хандкеом састао у 18 сати. - Срећан је српски народ што у своје пријатеље убраја и Хандкеа. Нашем народу бољи никада нису били потребни. Сваки Хандкеов глас звучи громогласно. Моји вршњаци… »
Вучић уручио Хандкеу орден: Срећан је српски народ што вас убраја у пријатеље
Блиц 09.05.2021
Председник Србије Александар Вучић уручио је данас истакнутом аустријском писцеу Петеру Хандкеу Орден Карађорђеве звезде првог степена. - Срећан је српски народ што вас убраја у пријатеље. Лично када сваки пут желим да разумем… »
Хандке емотивно: Кад помислим на Србију, увек се сетим иконе Белог Анђела и буде ми драго у срцу
Фото: Принтсцреен/Тањуг - Кад помислим на Србију, увек се сетим иконе Белог Анђела. Имам једну копију код куће и кад год се сетим Србије, погледам ту копију и буде ми драго у срцу. Она показује на празан гроб, што значи да је… »
Вучић данас с Хандкеом: Уручује му Орден Карађорђеве звезде првог степена
Фото: Тањуг Вучић ће се са Хандкеом, добитником Нобелове награде за књижевност, састати у 18 сати згради Генералног секретаријата, саопштила је служба за сарадњу с медијима председника Републике.… »
Вести дана »
Временска прогноза за 8. децембар: Ујутру магла, понегде киша росуља, поподне сунчани интервали
Бета пре 5 сатијош 4 повезане
Сутра искључење струје у Београду Проверите да ли је и ваша улица на списку
Ало пре 5 сатијош 4 повезане
УКРАЈИНСКА КРИЗА: Келог: Близу смо мировног споразума, два питања кључна; украјинска Рада: Критична испорука оружја Кијеву
РТВ пре 24 минутајош 1 повезана
Данас почиње пријава објеката за легализацију на основу закона Свој на своме
Телеграф пре 18 минутајош 4 повезане